Till innehållet

Ledigt jobb: Kommunikatör på timbasis

Pluggar du kommunikation eller marknadsföring vid högskola eller universitet? Är du på jakt efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Är du en skicklig skribent med vilja att utvecklas inom kommunikatörsyrket? Då kan du vara den vi söker.


I din roll blir du en del av avdelningen Marknad och Kommunikation som består av ett team på fem personer. Avdelningens dagliga arbete kretsar kring att leda, samordna och utveckla bostadsförmedlingens interna och externa kommunikationsinsatser i syfte att skapa enkla och tydliga kommunikationskanaler. I ditt arbete kommer du bidra till att stärka bostadsförmedlingens varumärke samt relationen till våra två huvudsakliga målgrupper – bostadssökande och hyresvärdar.

Arbetsuppgifter

I rollen som kommunikatör kommer du stötta avdelningen där det behövs utifrån verksamhetens behov. Det kan innebära allt från textproduktion till framtagande av innehåll till våra sociala medier samt underhåll av innehållet på vår webbplats. Du kommer arbeta nära och få stöttning av övriga medlemmar i teamet samtidigt som du får möjlighet att påverka och utveckla vårt kommunikationsarbete.

Du har förståelse för att kommunikation i olika former behöver anpassas beroende på målgruppen och du trivs i en roll där du har möjligheten att både lära och lära ut. I ditt arbete bidrar du även med idéer och insikter till hur vi kan utveckla vår digitala marknadsstrategi och vår webb för att optimera kundupplevelsen. Hos oss får du stora möjligheter att lära dig mer om olika former av kommunikationsarbete samtidigt som du får chansen att omsätta dina teoretiskt inlärda kunskaper i praktiken.  

Tjänstens omfattning är beräknad till cirka två dagar i veckan. Upplägget gällande när och hur långa dagar du jobbar är flexibelt utifrån din studiesituation. Anställningen gäller i första hand hösten 2021 med chans till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har minst ett år kvar på dina studier inom kommunikation eller marknadsföring och som ser fram emot möjligheten att få in en fot i arbetslivet inom ditt utbildningsområde. Du har en grundläggande förståelse för redaktörsarbete i olika kanaler och du uttrycker dig bra på svenska och engelska, både i tal och skrift.  Det är meriterande om du har erfarenhet av webbpubliceringsverktyg, fotografering och/eller kunskaper i Adobe Creative Cloud.

Som person är du ansvarstagande och driver ditt arbete framåt för att nå resultat och uppsatta mål. Du är kreativ och bidrar med idéer och angreppssätt kring kommunikation. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt.

Om Uppsala Bostadsförmedling

Vårt uppdrag är att förmedla hyresrätter från privata och kommunala hyresvärdar i Uppsalaregionen genom vår digitala förmedlingstjänst. Idag samarbetar vi med 40 hyresvärdar och har förmedlat över 26 000 bostäder i regionen. Genom tillgänglighet, tydlighet och transparens bygger vi förtroende för vår tjänst. Nöjda medarbetare, bostadssökande och hyresvärdar är vårt viktigaste mål. Vårt kontor hittar du i moderna lokaler precis intill centralstationen i Uppsala.

Sök jobbet

För att söka tjänsten, skicka ditt cv och ett personligt brev till Tala Raha senast 4 juli.

Tala Raha, chef Marknad och Kommunikation:
E-post: tala.raha@bostad.uppsala.se
Telefon: 018-727 13 23

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställning
Omfattning:
Cirka 40 procent
Tillträde:
September 2021 eller enligt överenskommelse

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!