Till innehållet

Ledigt jobb: HR-partner till tre av kommunens bolag

HR-staben på Uppsala kommun söker dig som trivs i en bred och varierande roll som HR-partner i serviceorienterade verksamheter. Ett av de tre kommunala bolagen som du kommer jobba med är Uppsala Bostadsförmedling.


HR-staben på Uppsala kommun söker nu en HR-partner för ett vikariat på två år som primärt kommer att arbeta för tre av kommunens bolag; Uppsala bostadsförmedling, Uppsala kommun Sport- och rekreationsfastigheter AB samt Uppsala Parkerings AB. Din huvuduppgift är att stödja bolagens chefer i såväl de dagliga som de mer långsiktiga strategiska HR-frågorna. Du arbetar proaktivt, kartlägger, driver och utvecklar HR-frågor och processer samt är ett operativt HR stöd i vardagen till bolagens chefer. Inom Sport- och rekreationsfastigheter kommer det att vara mycket fokus på förändringsarbete framöver.

Uppsala Bostadsförmedling grundades 2016 med målet att samla alla lediga hyresrätter på ett och samma ställe. Genom vår digitala förmedlingstjänst vill vi göra skillnad för hyresvärdar och bostadssökande som lättare hittar varandra. Vi är en del av Uppsala kommun, men både kommunala och privata hyresvärdar i hela regionen förmedlar sina lediga bostäder genom oss.

Ta chansen och sök tjänsten som innebär att du bland annat får jobba med oss på bostadsförmedlingen. Via knapplänken nedan kan du läsa den fullständiga jobbannonsen och arbetsbeskrivningen. Hoppas vi ses!

Sista ansökningsdag: 2020-11-11