Till innehållet

Kundservice tipsar: Dags att betala köavgiften?

Just nu är det många som har betalningsperiod för sin köavgift. Våra medarbetare på Kundservice vill därför passa på att tipsa om olika betalningsmetoder.

Här hittar du dina betalningsuppgifter

På Mina sidor hittar du information om dina betalningsuppgifter samt när din nuvarande betalningsperiod löper ut. Via Mina sidor väljer du även hur du vill betala din köavgift. Alternativen för att betala köavgiften är bankkort, inbetalningskort eller Autopay. Har ditt förfallodatum passerat kan du betala med kort eller med OCR-nummer via internetbanken.

Med Autopay behöver du inte oroa dig

Genom att vara ansluten till Autopay genomförs betalningen av din köavgift automatiskt. Du behöver inte hålla koll på när din betalningsperiod löper ut och du slipper oroa dig över att missa din betalning. Autopay genomför betalningen när det är dags, cirka 30 dagar innan din aktuella betalningsperiod slutar. För att kunna ansluta till Autopay behöver du ha ett BankID samt se till att din bank godkänner att ditt kort används för internetköp. När du väl är ansluten behöver du endast se till att det finns pengar på ditt konto. Om du byter eller får ett nytt kort kan du enkelt uppdatera kortuppgifterna.

Uppdatera dina uppgifter

Kom ihåg att uppdatera ditt mobilnummer och din mejladress när du är inne på Mina sidor. Genom att ha rätt kontaktuppgifter angivna kan vi nå dig när det behövs. Till exempel om din betalning inte går igenom, eller om du blir aktuell för en bostad.

Har du andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!