Till innehållet

1 000 förmedlade bostäder åt Stena Fastigheter

Den 2 juni 2016 publicerade vi den första bostaden från en privat hyresvärd, Stena Fastigheter. Nu har vi förmedlat över 1 000 av deras bostäder i Uppsala.

– Det känns fantastiskt att vi tack vare samarbetet med Stena Fastigheter kunnat bidra till att över 1 000 bostadssökande har hittat sitt nya boende genom oss. Vi har ett fint samarbete med Stena Fastigheter och ser fram emot att fira många fler milstolpar tillsammans med dem, säger Susanna Garcia, kundansvarig hyresvärdar, Uppsala Bostadsförmedling.

Stena Fastigheter var en av de första hyresvärdar som vi började samarbeta med och idag förmedlar vi deras hyresrätter i Uppsala. De är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag och i Uppsala äger och förvaltar de cirka 1 200 hyresrätter i Luthagen och Kvarngärdet. Nu har det gått fyra år sedan vi började förmedla deras bostäder. Ett samarbete som lett till 1 029 förmedlade bostäder i Uppsala.

Uppsala Bostadsförmedling grundades 2016 med målet att samla alla lediga hyresrätter på ett och samma ställe och genom den digitala förmedlingstjänsten vill vi se till att hyresvärdar och bostadssökande lättare hittar varandra. Idag samarbetar vi med 34 kommunala och privata hyresvärdar och har sedan starten förmedlat över 22 224 bostäder i fem kommuner.