Vråken

Alsike

Antal bostäder:     35
Förmedlingsstart:     4 februari
Inflyttningsstart:   Sommar 2020
Hyresvärd:     Genova Property Group


Nyproduktion

Nu har du möjlighet att hitta ditt nya boende i familjära och fridfulla Alsike. Genovas nyproduktionsprojekt Vråken står redo för inflyttning i början av sommaren. Det miljöcertifierade bostadshuset består av stilfullt planerade lägenheter i storlekar från 1 till 3 rum och kök.

Om Vråken

Vråken är ett boende med fina utsikter, och tack vare det gemytligt familjära läget i Alsike kan du med fördel se fram emot ett naturligt boende i dubbel bemärkelse. Det miljöcertifierade bostadshuset i trä och tegel samspelar väl med boendets omgivande natur. En natur som genom åren tillåtits sätta sin prägel på det växande och trivsamma familjeområdet.

Vråken är framtaget och byggt med hållbarhet i fokus. Bostadshuset är Svanen-märkt med stomme av trä och tegelklädd fasad. Med fokus på såväl design som miljö kan Genova erbjuda ett boende som anpassats både för sina hyresgäster och områdets natur.

Oavsett om du vill bo själv, är sambo eller är på väg att bilda familj kan du hitta ett boende som passar just dig. Fördelarna och bekvämligheterna som kommer med projektet passar bra även för dig vars barn hunnit växa upp och fått egna barn.

Om bostäderna

Projektet utgörs av ett femvåningshus med totalt 35 lägenheter. En stor del av lägenheterna består av 3 rum och kök, ett utmärkt alternativ för den växande familjen. Boendet erbjuder även ett antal välplanerade 1:or och 2:or. Oavsett storlek på lägenheten tillåts du avnjuta fördelarna med att ha den uppländska landsbygden utanför porten. Detta utan att gå miste om nödvändiga ingredienser i livet såsom skolor, förskolor, mataffärer, träningsmöjligheter och inte minst – trevliga grannar.

Inne i lägenheterna är väggarna målade i en ljusgrå kulör och på golvet ligger ett parkettgolv i ljus ek. Köket har en vit skåpinredning och kyl, frys, spishäll med varmluftsugn samt diskmaskin finns i alla lägenheter. Badrummmen är helkaklade och utrustade med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd på vinden. 

Om området

Alsike ligger i direkt anslutning till Knivsta, ca 10 minuters bilresa från Uppsala. Naturen och den familjevänliga atmosfären är det som präglar området.

Som boende i Alsike kan du med fördel njuta av att bo och låta familjen växa upp i ett lugnt och stillsamt område. Skolor för barn i alla åldrar finns inom nära avstånd och för att nå jobbet i närliggande Uppsala eller Stockholm kommer du snabbt ut på E4:an. Till Arlanda går det om möjligt ännu snabbare, detta oavsett om du pendlar dit för att jobba eller om det vankas familjesemester.

Från Knivsta station går det täta tågförbindelser till samtliga ovannämnda destinationer om du föredrar en mer tillbakalutad resa till jobbet.

På Genovas webbplats kan du läsa mer http://genova.se/bostader/alsike

 

Bostadsfakta

Antal rum

1-3 rum och kök

Boendeyta

27-71 m²

Lägenhetsfördelning

1 rum och kök, 13 st

2 rum och kök, 7 st

3 rum och kök, 15 st

Balkong

Balkong från plan 1 och uppåt.
Fransk balkong på plan 0.