Tryffelvägen

Uppsala, Norby

Antal bostäder: 71 st

Balkong/uteplats: Ja

Förmedlingsstart:15 januari 2019

Beräknad inflytt: 1 juni 2019

Hyresvärd: Sveafastigheter


Nyproduktion

Välkommen till Tryffelvägen i Norby i Uppsala. Här finns 71 nya lägenheter där naturen varit central i utformandet.

Om Tryffelvägen

På Tryffelvägen i populära Norby i Uppsala har Sveafastigheter Bostad utvecklat 71 hyreslägenheter om 1-4 rum och kök. Allt från lägenheterna till fasad och områden har utformats med den närliggande naturen i åtanke. Fasaden består exempelvis mestadels av trä och taken är beklädda med grön sedum. 

Om bostäderna

De 71 lägenheterna kan erbjuda ett bekvämt boende. Lägenheterna är bl.a. utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Stora balkonger och uteplatser har placerats i västligt läge för att fånga eftermiddags- och kvällssolen. Alla lägenheter har dessutom tillgång till generöst tilltagna gårdar där planteringsmöjligheter finns.

Om området

Från Tryffelvägen i Norby är det 5 km tillcentrala Uppsala. Området präglas av sin närhet till naturen med promenadstråk och motionsmöjligheter i både vackra Hågadalen och Stadsskogen. I Murkelparken, inte långt ifrån lägenheterna, finns lekpark och utegym. Den som önskar tar sig dock snabbt in till city via de goda kommunikationsmöjligheterna med cykel eller buss. Den rofyllda atmosfären och närheten till förskolor och skolor gör området mycket barnvänligt. Service i form av mataffär, pizzeria och bageri finns på närliggande Svamptorget.

Klicka här för att läsa mer om Tryffelvägen

Bostadsfakta

Antal bostäder
71 st. (6 trapphus fördelat på 2 huskroppar)

Antal rum
1-4 rum och kök

Boendeyta
45 m² - 95 m²

Tvättmöjligheter
Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin

Bil- och cykelparkering

45 garageplatser, 6 utomhusparkeringar samt cykelparkering

Fasad

Mestadels träfasad, tak belagt med grön sedum.

Rökfritt boende

Ja