Tryffelvägen

Uppsala, Norby

Antal bostäder: 71 st

Balkong/uteplats: Ja

Förmedlingsstart: 

Beräknad inflytt:Juni 2019

Hyresvärd: Sveafastigheter


Nyproduktion

Välkommen till Tryffelvägen i Norby i Uppsala. Här finns 71 nya lägenheter där naturen varit central i utformandet

Om Tryffelvägen

På Tryffelvägen i populära Norby i Uppsala har Sveafastigheter Bostad utvecklat 71 hyreslägenheter om 1-4 rum och kök. Allt från lägenheterna till fasad och områden har utformats med den närliggande naturen i åtanke. Fasaden består exempelvis mestadels av trä och taken är beklädda med grön sedum. 

Om bostäderna

De 71 lägenheterna kan erbjuda ett bekvämt boende. Lägenheterna är bl.a. utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Stora balkonger och uteplatser har placerats i västligt läge för att fånga eftermiddags- och kvällssolen. Alla lägenheter har dessutom tillgång till generöst tilltagna gårdar där planteringsmöjligheter finns.

Om området

Tryffelvägen är lokaliserat i Norby, endast 5 km från centrala Uppsala. Området präglas av sin närhet till naturen med promenadstråk och motionsmöjligheter i både vackra Hågadalen och Stadsskogen. I Murkelparken, bara ett stenkast ifrån lägenheterna, finns lekpark och utegym. Den som önskar tar sig dock snabbt in till city via de goda kommunikationsmöjligheterna med cykel eller buss. Den rofyllda atmosfären och närheten till förskolor och skolor gör området mycket barnvänligt. Service i form av mataffär, pizzeria och bageri finns på närliggande Svamptorget.

Klicka här för att läsa mer om Tryffelvägen

Bostadsfakta

Antal lägenheter:
71 st. (6 trapphus fördelat på 2 huskroppar)

Storlek:
1-4 rum och kök

Snittstorlek lägenhet:
ca 65 kvm

Tvättmöjligheter:
Torktumlare och tvättmaskin finns i lägenheterna

Bil- och cykelparkering:

Parkeringsgarage om ca 45 plaster, samt cykelparkering

Fasad:

Mestadels träfasad, tak belagt med grön sedum

Detta projekt saknar position och kan därför inte visas på en karta.