Tre Vänner

Uppsala, Rosendal

Antal bostäder: 141

Beräknad inflytt: Start våren 2019

Hyresvärd: Wallenstam


Nyproduktion

Tre Vänner består av 141 bostäder om 1-2 rum och kök fördelade på tre hus. Bostäderna är belägna i den populära stadsdelen Rosendal med två universitet, Akademiska sjukhuset och Stadsskogen som nära grannar.

Rosendal har någonting som inte riktigt går att definiera. Som känns hemtrevligt. Kanske är det för att många har kommit i ordning och en behaglig känsla börjar sätta sig i kvarteret. Nu är det dags för nästa etapp i Rosendal att komma på plats. Wallenstams Tre Vänner är ett av de projekt som är först ut och här tar 141 nya hem form. Är du ute efter en mindre bostad hittar du kanske ditt drömboende bland de smart planerade ettorna och tvåorna.

Hos Wallenstam erbjuds du ett hälsosamt boende i en rökfri boendemiljö. Ett rökfritt boende bidrar till en hälsosam, trivsam och hållbar boendemiljö för dig och dina grannar. Det innebär att lägenhet, balkong, uteplats och gemensamma ytor är rökfria.

Tips till dig som är student! Du som är heltidsstudent och har CSN som inkomst kan med borgensman söka boende i Tre Vänner.

Bostäderna

Bostäderna är fördelade på tre huskroppar, Tre Vänner. Genomtänkta ettor och tvåor på mellan 34m² och 82 m² kommer att samsas i husen. Ytorna är välplanerade så att du enkelt kan inreda och sätta din prägel på hemmet. Husen har byggts med miljön i fokus och med tanken att underlätta för cykeln som färdmedel. Det finns gott om utrymme för cyklar, både på entrébalkongerna och i cykelrum på markplan. Dessutom kommer det att finnas service- och verkstadslokaler där du kan ta hand om din cykel.

Läs mer om bostäderna i Tre Vänner på Wallenstams webbplats

Om området

I Rosendal finns redan en känsla av gemenskap. Här är det lätt att träffa sina vänner, familjer och grannar. Välj om ni ska hänga hemma eller på någon av alla de platser för umgänge som finns runt om; på kvarterskrogen, i lekparken, på beachvolleyplanen eller i mataffären runt hörnet. Här passar namnet Tre Vänner in som handen i handsken. Att bo i Rosendal ger dig ett utmärkt läge till det mesta Uppsala har att erbjuda. Du har den fantastiska Stadsskogen med 15 kilometer stigar och ett 2,5 km långt elljusspår alldeles inpå och ändå bara 10 minuter till centrum.

För dig som studerar har du bara några minuter till Uppsala universitet, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flera andra av universitetets institutioner. Till Studenternas IP är det nedförsbacke så du susar snabbt ner till skridskobanan, bangolfen eller fotbollsmatchen. På vägen hem får du istället räkna med lite välgörande motlut. Samma förhållande gäller även för biobesöket, nationslivet eller shoppingen i city.

Tre Vänner erbjuder ett levande, men tryggt boende i mindre hem med stora möjligheter direkt utanför dörren.

Antal rum

1-2 rum och kök

Boendeyta

34 m² - 82 m²

Tvättmöjligheter

Tvättmaskin och torktumlare alt kombimaskin

Uteplats

Balkong, fransk balkong alternativt uteplats

Rökfritt boende

Ja. Läs mer