Till innehållet

Tegelbruket

Knivsta

Antal bostäder: 201

Förmedlingsstart: Q3 2020

Beräknad inflytt: Q4 2020

Hyresvärd: Wåhlin Fastigheter


Nyproduktion

I Tegelbruket i Knivsta uppför Wåhlin Fastigheter 201 bostäder i olika storlekar, allt ifrån mindre lägenheter på 34 m² till rymligare lägenheter på 80 m². Ett utmärkt läge nära allt du behöver i vardagen och bara 3 minuter till stationen och ett riktigt bra pendlingsläge.

Tegelbruket ligger välplacerat i trivsamma Knivsta med den mindre ortens fördelar av närhet och småskalighet. Men du behöver inte nöja dig med det. Om den större staden lockar har du en kort promenad till stationen och därifrån 10 minuter till Uppsala eller en 30-minuters tågresa till huvudstaden.

Om bostäderna

Tegelbruket består av två flerbostadshus i tegel med 5 och 7 våningar. Här finns bostäder som passar många oavsett läge i livet. Merparten är 1:or och 2:or, men det kommer även att finnas större lägenheter på tre och fyra rum och kök. Oavsett storlek kan du skryta med det utmärkta läget mitt emellan två stora livsmedelsaffärer och närheten till tåget, förskolor, frisör och flera kvarterskrogar.

Bostäderna är smakfullt planerade med ljust målade väggar, klinkersgolv i hall/badrum och parkett i övriga rum. I badrummet är väggarna kaklade och duschväggarna i glas. De större bostäderna har balkong. Vill du koppla av eller eller umgås med nära och kära kan den gemensamma innergården vara ett fint alternativ.

Bostäderna förmedlas i olika etapper där vi förmedlar delar av etapp tre och fyra där inflyttning är planerad till december i år samt mars 2021. Wåhlin Fastigheter förmedlar övriga bostäder. 

Välkommen in i tre rum och kök hos Jocke Waller som just flyttat in i Tegelbruket.

Om området

Tegelbruket växer fram strax intill pendeltågsstationen i Knivsta. Det finns inte så mycket idag som påminner om sågverket och tegelbruket som tidgare huserade i området. Men med utgångspunkt från de tidigare byggnaderna kommer de nya husens stora fönster och fasader av rött och brunt tegel göra att karaktären från förr lever kvar.

I Knivsta bor du nära till allt du behöver i vardagen. Ett utmärkt boende för dig som känner dig hemma i den mindre ortens gemenskap, men med större orter som Uppsala och Stockholm på bekvämt pendlingsavstånd. I omgivningarna finns vackra naturreservat och svamprika skogar som gjorda för härliga promenader, utmanande längdskidåkning eller pulshöjande mountainbiketurer. Vill du svettas mer kan du kliva in i någon av sporthallarna eller ut på någon av de fina fotbollsplanerna. Behöver du svalka av dig rekommenderas någon av de fina och barnvänliga badplatserna i närheten.

Oavsett vad du gillar att göra är Knivsta en ort där det är lätt att känna sig hemma.

Klicka här för att läsa mer om Tegelbruket

Fakta om bostäderna

Antal rum

1-4 rum och kök

Yta

34 m² - 80 

Tvättmaskin/torktumlare

Ja

Förråd

Ja