Symfonin

Uppsala, Gränby

Antal bostäder: 116

Storlek: 1-4 rum och kök

Hyresvärd: Wallenstam


Nyproduktion

Shopping, grönområden och sportarenor. I stadsdelen Gränby finns något för alla. Här förmedlar vi några av Wallenstams nyproducerade bostäder.

Om Symfonin

Symfonin består av 116 moderna bostäder på Bruno Liljeforsgatan och Råbyvägen i Gränby. Ett bra läge med 3 km till Uppsala centrum och gångavstånd både till gröna ytor som Gränby Park och till köpcentrumet Gränby Centrum. 

Tips till dig som är student! Du som är heltidsstudent och har CSN som inkomst kan nu söka boende i Symfonin!

Bostäderna

Här hittar du nyproducerade, ljust målade lägenheter i storlekarna 1-4 rum med en boarea på mellan 35-96 kvm. Lägenheterna håller en hög standard med genomgående ekparkettgolv samt klinker i hallen. I det helkaklade badrummet finns tvättmaskin och torktumlare eller en kombimaskin. I köket finns diskmaskin, rostfria vitvaror och de flesta bostäderna har balkong.

Området

Gränby passar många. Är du naturmänniska finns närheten till naturen, men föredrar du city-livet tar bussen dig in till centrala Uppsala på bara 10 minuter. Till Uppsala universitet cyklar du på cirka 13 minuter. Här hittar barnfamiljen lekplatser, förskolor och skolor. Gränby Sportfält erbjuder den aktive ett flertal sportarenor som tennishall, ishall, innebandy-/friidrottshall och fotbollsplaner.

Du kan läsa mer om Symfonin på Wallenstams webbplats.

Foton: Wallenstam AB

Bostadsfakta

Storlek

1-4 rum och kök

Bostadsyta

35-96 kvm

Tvättmöjligheter

Tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin

Balkong               

De flesta bostäderna har balkong

Detta projekt saknar position och kan därför inte visas på en karta.