Till innehållet

Stationslunden

Håbo, Bålsta

Antal bostäder: 283

Prel förmedlingsstart: December 2021

Beräknad inflyttningstart: Maj 2022

Hyresvärd: Scandinavian Property Group


Nyproduktion

Logga in för att prenumerera på nyhetsbrev med senaste nytt om projekt Bålsta.

prenumerera på nyhetsbrev

Är du inte registrerad i bostadskön? Registrera dig här

Bålsta är ett trivsamt samhälle som ligger välplacerat mitt emellan Uppsala och Stockholm. Här uppför Scandinavian Property Group (SPG) 283 nya hyresbostäder i form av 1-3 rum och kök. Ett praktiskt boende med allt du behöver nära, men också ett utmärkt pendlarläge med 600 meter till stationen och bara tre minuter till E18.

Om Stationslunden

Mitt emellan storstäderna Uppsala och Stockholm hittar du det växande samhället Bålsta. Här uppför SPG ett helt nytt kvarter som kompletterar orten med ytterligare centrala bostäder. Totalt kommer 283 hyresbostäder uppföras i form av 1-3 rum och kök. Att bo här passar dig som söker ett bekvämt liv på hemmaplan med det mesta du behöver både nära och lättillgängligt. Med stationen och E18 strax intill får du även ett utmärkt pendlingsläge och smidig tillgång till det som storstaden erbjuder.

Stationslunden byggs i tre etapper med cirka 100 bostäder per etapp. De första bostäderna planeras vara klara för inflyttning i april/maj 2022 med preliminär förmedlingsstart i slutet av 2021. Samtliga lägenheter beräknas vara färdigställda juni 2023.  

Om bostäderna

Majoriteten av bostäderna i Stationslunden består av ettor och treor, men det kommer även att finnas ett antal tvårummare för att passa olika livssituationer och familjekonstellationer. Lägenheterna är utrustade med kombinerad tvättmaskin/torktumlare i duschrummet och i köket finns kyl och frys (kombinerad i 1:or och 2:or), spis med ugn samt diskmaskin i 2-3 rum och kök. Lägenheterna är stilrena med ljusa väggar, genomgående parkettgolv och helkaklade duschrum. De flesta lägenheterna har en egen balkong alternativt uteplats.

Om området

Bålsta är en mindre, men växande ort med cirka 22 000 invånare inramad av Mälarens vatten. Ett pendarvänligt boende med snabb utfart på E18 och endast 45 km till både Uppsala och Stockholm. Det utmärkta geografiska läget med närhet till både tågstationen och motorvägen gör att många väljer att bo i Bålsta och pendla till sitt arbete i en större ort i närheten.

I Bålsta finns allt från mindre butiker till större kedjor, restauranger, caféer, frisörer, vårdcentral och annan service som behövs i vardagen. Förskolor, skolor och även ett gymnasium ligger strax intill och för dig som gillar aktiviteter hittar du simhall, ishall, fotbollsplan, gym (både ute och inne) och flera elljusspår en liten bit bort. Ett extra plus till de vackra omgivningarna i anslutning till Mälaren och den närliggande badplatsen Kalmarsand.

Att bo i trevliga Bålsta passar dig som söker den mindre ortens fördelar av föreningsliv, småskalighet och närhet.

Läs mer om Stationslunden på hyresvärdens webbplats

 

Fakta om bostäderna

Antal bostäder

283 bostäder

Antal rum

1-3 rum och kök

Tvättmöjligheter

Kombinerad tvättmaskin/torktumlare

Förråd

Förråd i lägenhet och cykelrum i källarplan

Parkering

Parkeringsplatser i carport och markparkering