Rosendal

Rosendal, Uppsala

Antal lägenheter: 77 st

Storlek: 1-4 RoK

Snittstorlek lägenhet: ca 58 kvm

Hyresvärd: Sveafastigheter

Byggstart: 2019

Förmedlingstart:

Planerad inflytt:

 


Nyproduktion

Om Rosendal

I den snabbt expanderande stadsdelen Rosendal i Uppsala bygger nu Sveafastigheter Bostad ett kollektivboendehus i samarbete med Rudbeckia kollektivboendeförening. I fastigheten planeras totalt 77st lägenheter om 1-4 RoK, varav 60 st är kollektivboenden. Inflytt sker under 2021. Både huset och lägenheterna genomsyras av den kollektiva tanken där förutsättningar för gemenskap står i centrum. Exempelvis är bottenvåningen extra hög för att rymma storkök för gemensam matlagning, gemensamt vardagsrum, hobbyrum, matsal och tvättstuga. 

Om bostäderna

Boenden i kollektivhuset kommer har tillgång till en stor trädgårdsterrass, uterum och andra gemensamma ytor. Lägenheterna är utrustade med eget kök och badrum.

Om området

Kollektivhuset Rosendal är lokaliserat i Uppsalastadsdelen med samma namn. Med sitt centrala läge och goda serviceutbud har Rosendal utvecklats till ett mycket omtyckt och populärt område. Med en kort cykeltur når du Akademiska, SLU, BMC, Ångströmslaboratoriet, Uppsala Science park, samt flertalet skolor. Motionsmöjligheter finns i närliggande USIF arena eller i någon av områdets egna aktivitetsytor. För joggingälskaren, eller strosaren, finns Stadsparken och natursköna Hågadalen i närheten. I Rosendal finns matbutik och flertalet restauranger. 

Bostadsfakta:

Antal lägenheter: 77 st.

Storlek:1-4 rum och kök

Snittstorlek lägenhet:ca 58 kvm

Tvättmöjligheter: Gemensam i kollektivboendet,
övriga i lägenhet

Parkering:Parkeringsgarage på området

Byggstart:
2019

Detta projekt saknar position och kan därför inte visas på en karta.