Norra Kvarngärdet

Antal lägenheter: 444 st

Storlek: 1-3 Rum och kök

Boarea: 36-78 kvm

Uthyrningsstart: våren 2018

Första inflyttning: Okt 2018 - Apr 2019

Hyresvärd: Stena Fastigheter


Nyproduktion

Logga in för att prenumerera på nyhetsbrev med senaste nytt om Norra Kvarngärdet. 

prenumerera på nyhetsbrev

Är du inte registrerad i bostadskön? Registrera dig här

Med fokus på det stilrena skandinaviska ljuset, bygger Stena fastigheter 444 nya moderna bostäder i det gröna populära området, Kvarngärdet invid Uppsala stadskärna.

Om Norra Kvarngärdet

Välkommen till Kvarngärdet, det väletablerade området från 1960-talet med bebyggelse som karaktäriseras av låga flerbostadshus och trevliga grönskande innergårdar. Nu får området en ansiktslyftning, när Stena fastigheter bygger 19 punkthus fördelat på 444 bostäder i modern design. De nya kvarteren kommer benämnas Norra Kvarngärdet. Lägenheterna har en väl genomtänkt planlösning med ljusa väggar, trestavsparkett samt balkong eller uteplats. Tvätten sköter varje hyresgäst i sitt eget badrum, som är utrustat med mörkt klinkergolv samt tvättmaskin/torktumlare. Det finns gott om förvaring i lägenheterna i såväl köksinredning som garderober. Hallen har ett mörkt extra tåligt laminatgolv med klinkerimitation.

Området ligger på behagligt gång-/och cykelavstånd ca 1,5 km från stadskärnan. Närmaste köpcentrum är Kvarnen på Vaksalatorg, där finns ICA Torgkassen, systembolag, apotek och restauranger. På bara någon minuts promenad når ni Resecentrum. Närheten till Uppsala centrum ger tillgång till bra shopping i Svavagallerian, Rådhuset och S:t Persgallerian samt Dragarbrunn. Här finns många mysiga restauranger, caféer, pubar och nattklubbar. För musik-/och kulturintresserade finns Katalin, UKK och Stadsteatern på gångavstånd. Uppsala är en utpräglad cykelstad med fina cykelvägar.Detta boende är svårslaget för den som vill bo i stan, fast med grönskan inpå husknuten. Förmedlingen beräknas påbörjas under våren 2018.

Läs mer om området Norra Kvarngärdet