Till innehållet

Myrängen

Älvdansen, Enköping

Antal lägenheter: 100 bostäder

Förmedlingsstart: 9 oktober 2018

Första inflytt: Maj 2019

Hyresvärd: Sveafastigheter


Nyproduktion

I den nya, spännande stadsdelen Älvdansen i Enköping bygger Sveafastigheter 100 moderna hyresbostäder i nyproduktionsprojektet Myrängen. Första inflyttningen är planerad till sommaren 2019.

Om Myrängen

Intill öppna fält och doftande skogsområden växer det idylliska kvarteret Myrängen i Älvdansen fram. Den helt nya stadsdelen Älvdansen ligger strax nordöst om Enköpings centrum. 

Här bygger Sveafastigheter projekt Myrängen med 100 hyresbostäder med närhet till både resecentrum, citykärnan och naturområden.

Ett oslagbart läge för dig som vill ha många valmöjligheter i närområdet. Med 300 meter till Resecentrum, ungefär lika långt till Myran handelsområde samt 5 cykelminuter till hjärtat av Enköping är det bara att sätta igång att trivas!

Om bostäderna

Lägenheternas storlek varierar mellan 1-4 rum och kök. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare och det finns parkering på markplan. Husen kommer att kläs med naturmaterial som puts, trä och sedumtak för att på ett mjukt sätt smälta in med den omgivande naturen.

Utanför husen skapas en fin innergård med plats för lek, grillning och samvaro. En lummig häck som löper runt kvarteret, tillsammans med en stor plaskdamm och pergola ger förutsättningar för att gården ska bli en favoritplats.

Om området

Älvdansen, även kallat Kyrkoherdens fiskevatten, är en ny och spännande stadsdel i Enköping som håller på att växa fram mellan resecentrum och regementet. Flera hundra bostäder ska på bara några år byggas i området. Även vårdboende och förskola planeras. 

Stadsdelen erbjuder ett utmärkt pendlarläge, med resecentrum ett stenkast bort. Enköpings citykärna når du på tio minuter till fots. Vill du hellre vandra i naturen så finns fina skogs- och ängsområden i närområdet. Alldeles intill ligger Enköpings tennis och sporthall för dig som gillar att sporta. Dessutom ligger handelsområdet Myran några minuters promenad bort. 

Läs mer om Myrängen och Älvdansen på Sveafastigheters webbplats

Bostadsfakta

Antal rum

1-4 rum och kök

Tvättmöjligheter

Tvättmaskin och torktumlare

Parkering

Ja