Kantorn

Uppsala, Kvarngärdet

Antal bostäder

94 st

Antal rum

1 rum och kök

Bostadsyta

18 resp 23 m²

Inflytt

16 juli

Hyresvärd

Rikshem


Studentboende
Ombyggnation

I området Kantorn förmedlar vi 94 studentbostäder. Bostäderna har ett bra läge på Kantorsgatan med täta bussförbindelser, lättillgängliga cykelbanor och promenadavstånd till centrala Uppsala.

Om Kantorn

Rikshems välplanerade studentbostäder i Kvarngärdet är belägna på Kantorsgatan, cirka 2 kilometer norr om Uppsala centrum. Ett bra läge och goda kommunikationer ger dig många valmöjligheter. Täta bussförbindelser tar dig smidigt till city för shopping, kultur och uteliv. Bra cykelvägar gör att du kan nå Uppsala universitet och Ekonomikum på mindre än 15 minuter med cykel. 

Bostäderna

Studentlägenheterna är välplanerade ettor med kök och badrum. Storleken varierar mellan 18 m2 och 23 m2. Lägenheterna är smakfullt renoverade med ljust målade väggar, linoleummatta i hall, kök och rum samt helkaklat badrum med duschhörna. I köket finns kyl med frysfack och spis med glaskeramikhäll och ugn. Alla lägenheter har en säkerhetsdörr. I fastigheten finns det tvättstuga med elektronisk bokning. Hiss från entréplan.

Området

På innergårdarna finns beachvolleybollplaner och grillplatser. Kvarngärdet är ett ständigt växande område. Just nu utvecklas Kantorn och byggs om till en fin mix av vanliga hyresrätter, ungdomslägenheter samt studentlägenheter. Här bor du i en trivsam omgivning med direkt närhet till grönområden och parker. 

Klicka för att läsa mer om Kantorn på Rikshems webbplats

Bostadsfakta

Antal rum

1 rum och kök

Bostadsyta

18 resp 23 m²

Tvättmöjligheter

Tvättstuga i fastigheten

Hiss

Ja

Övrigt

Säkerhetsdörr