Till innehållet

Hasselgården

Heby, Morgongåva

Antal bostäder: 28

Förmedlingsstart: 27 juli 2021

Beräknad inflyttning: Januari 2022

Hyresvärd: Cap Estate


Nyproduktion

Logga in för att prenumerera på nyhetsbrev med senaste nytt om projekt Hasselgården.

prenumerera på nyhetsbrev

Är du inte registrerad i bostadskön? Registrera dig här

Välkommen till Morgongåva, den lilla orten med det vackra namnet! Här bygger Cap Estate 28 miljövänliga och klimatsmarta hyresbostäder i form av 1-3 rum och kök. Hasselgården erbjuder trygga miljöer att växa upp i, fina förutsättningar för ungdomar att trivas och flera attraktiva arbetsgivare. Och ett utmärkt pendlarläge.

Om Hasselgården

Längs väg 72 mellan Sala och Uppsala ligger det lilla, men växande samhället Morgongåva. Nu adderar Cap Estate de östra delarna med 28 moderna bostäder. Bostäderna passar dig som vill bo genomtänkt och miljövänligt i en trivsam och uppväxt miljö. Från dörren tar du dig med cykel runt hjärtat av Morgångåva på några minuter. Till stationen är det en kort promenad där du kan välja på tåg eller buss för färd mot ny destination. Projektet byggs med investeringsstöd och inflyttning planeras till januari 2022.  

Prenumerera gärna på nyhetsbrev (se knapp ovan) för att få senaste nytt om projektet.  

Om bostäderna

De ljusa och luftiga lägenheterna; ettor, tvåor och en trea, har en yta på mellan 30-64 m². Vitmålade väggar, golv med ekparkett samt välplanerade ytor gör det enkelt att inreda och förvandla bostaden till din egen mysiga hemmaplan. Moderna kök samt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare hjälper till med vardagens sysslor.

Bostäderna byggs med hållbarhet i fokus. Fasaden är helt i trä och huset värms upp med bergvärme. Tillsammans med solceller som skapar energi och den senaste tekniken inom ventilation är detta ett både klimatsmart och miljövänligt boende.

Gården kommer att bli grön med ytor för lek och umgänge medan parkeringen blir asfalterad. Det kommer även att finnas en damm med vatten för att ta hand om dagvatten. Här kan du se gårdens exakta utformning (pdf).

Fiber finns indraget i lägenheterna och som hyresgäst väljer du själv tjänster som TV och bredband från leverantörens portal.

Om området

Morgångåva är en tivsam liten ort med cirka 1 500 invånare belägen i Heby kommun. Det finns mycket att upptäcka och sysselsätta sig med i Morgongåva – både för stora och små. Orten omges av skog, åkrar, ängar och de två insjöarna Axsjön och Ramsjön. Det betyder att du har riktigt fina möjligheter till bad och fiske, bär- och svampplockning samt promenader, löprundor och längdskidåkning.

I samhället hittar du det mesta du behöver i form av en livsmedelsbutik, en alltialloaffär, sportklubb, föreningsliv, förskola, grundskola upp till årskurs 6, frisör, restauranger och ett utmärkt pendlarläge. Flera större arbetsgivare finns i Morgångåva. Jobbar du på annan ort trafikerar både tåg och buss Morgångåva och har bil är du strax ute på väg 72. Med Upptåget tar det exempelvis bara 22 minuter till Uppsala. Från Morgongåva är det 6 km till Heby, 20 km till Sala, Uppsala ligger 40 km bort och Arlanda dryga 80 km.

Välkommen till ett småskaligt, klimatsmart och trivsamt boende. Välkommen till Hasselgården! 

Fakta om bostäderna

Antal bostäder

28 bostäder

Antal rum

1-3 rum och kök

Tvättmöjligheter

Kombinerad tvättmaskin/torktumlare


Ex planlösning 2 rok (43 m). Hyra 6.367 - 6.597 kr/mån.

  • Ramsjövägen 16

    Heby, Morgongåva

    2 rum • 55 m² • 7 455 kr

    Nyproduktion Vanligt boende