Till innehållet

Gunstahem

Uppsala, Gunsta

Antal bostäder: 50

Planerad förmedlingsstart: Q4 2019-Q1 2020

Planerad inflyttningsstart: 1 april 2020

Hyresvärd: Gunstahem AB


Nyproduktion

Gunsta är ett trivsamt och tryggt litet samhälle, beläget 10 km öster om Uppsala. Här har Gunstahem uppfört 50 nya hyresbostäder. Både mindre bostäder i form av ettor och tvåor, men även rymligare treor och fyror.

Om Gunstahem

Strax öster om Uppsala hittar du det lilla, men växande samhället Gunsta. Här bor du med natursköna omgivningar och med stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Samtidigt som Uppsala inte ligger allt för långt bort. Ett utmärkt boende för dig som känner dig hemma i den lilla gemenskapen, men med större orter på lagom pendlingsavstånd.

Om bostäderna

Gunstahem består av fem byggnader med två våningar. Fasaderna av trä är målade i vitt, grått och rött. De flesta bostäderna har luftiga balkonger eller en egen uteplats med grönska direkt utanför. Alla lägenheterna har ljusa väggar, laminatgolv och kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den gemensamma gården med sittplatser, grill och sandlåda blir en fin plats för umgänge, lek och avkoppling. 

Här finns hem för både dig som letar något eget eller dig som behöver lite större yta alternativt något att växa i. Ettorna är på 31 m² och tvåorna på 55 m². I treorna fördelas rummen över 72 m² och fyrorna är på rymliga 85 m².   Se situationsplan med lägenhetsfördelning.

Alla lägenheter har ett eget förråd i markplan.

Om Gunsta

Gunsta är ett familjärt samhälle med natur inpå knuten i alla väderstreck. Här kan du leva med den lantliga närvaron runtomkring. En bit bort finns naturområdet Fjällnora för aktiviteter året om, liksom sjön Trehörningen med badplats både för tvåbenta och fyrbenta. 

I södra Gunsta planeras över 1000 nya bostäder under en tioårsperiod. En fin blandning av villor, radhus och lägenheter. Service, butiker, fler förskolor och en idrottshall planeras liksom en utökad och förbättrad kollektivtrafik. Men redan nu finns en livsmedelsaffär  med det mesta du behöver, en restaurang, en välsorterad plantskola, flera förskolor, en grundskola i närliggande Funbo samt ett utmärkt pendlarläge.

Till Uppsala tar det cirka 12 minuter med bil och 20 minuter med buss eller, om du har mer tid och hellre tar dig fram på två hjul, cirka 40 minuter med cykel. Avståndet till E4:an är 6 km, Uppsala 10 km, Arlanda 33 km och Stockholm 70 km.

Läs mer om bostäderna på Gunstahems webbplats

Fakta om bostäderna

Antal bostäder

50 bostäder

Antal rum

1-4 rum och kök

Boendeyta

31-85 

Lägenhetsfördelning

1 rum och kök, 4 st

2 rum och kök, 18 st

3 rum och kök, 12 st

4 rum och kök, 16 st

Balkong

De flesta bostäderna har balkong alternativt uteplats.

Tvättmaskin och torktumlare

Ja

Parkering

Parkering finns i på området och kommer innehålla  laddplatser för elbilar.