Till innehållet

Grillby

Grillby, Enköping

Antal lägenheter: 8 bostäder

Förmedlingsstart: Hösten 2020

Planerad inflytt: 1 februari 2021

Hyresvärd: Hallbergs hus


Nyproduktion

Välkommen till Grillby och Hallbergs hus moderna hyresbostäder i det hemtrevliga området Grillbyängen. 7 bostäder om fyra rum och kök fördelade på 4 parhus. Här bor du med naturen inpå husknuten, men bara tre minuter till E18 och ett utmärkt pendlarläge.

Om Grillby

Intill öppna fält och vidsträckta skogsområden breder det lilla, men växande samhället Grillby ut sig. Ett hundratal nya bostäder kommer att komplettera den familjevänliga orten med fler boendealternativ. På Svens väg i det idylliska området Grillbyängen byggs moderna hyresbostäder i parhusform. Planerad inflyttning 1 februari 2021.

Om bostäderna

Bostäderna uppförs i fyra parhus med två våningar. Den totala boytan på knappt 110 m² är fördelad lika mellan våningarna. På bottenvåningen finns ett rymligt kök från Marbodal med vita släta luckor, bänkskiva i laminat, inbyggnadsugn och diskmaskin. Vidare finns ett stort och ljust vardagsrum med utgång till en egen uteplats samt ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

På ovanvåningen finns tre sovrum, ett allrum samt ytterligare ett badrum med dusch, även det helkaklat. Genomgående parkett finns i alla rum.

Till varje lägenhet hör en carport och ett förråd.  

Om Grillby

Grillby är ett litet, familjevänligt samhälle med drygt 1 000 invånare strax öster om Enköping. Ett pendarvänligt boende med snabb utfart på E18 och endast 45 minuters bilväg till Stockholm, 15 till Enköping och 40 till Uppsala. Det utmärkta geografiska läget med närhet till motorvägen gör att många väljer att bo i Grillby och pendla till sitt arbete i en större ort i närheten.

I Grillby finns en livsmedelsbutik med ett bra bassortiment och en obemannad bensinstation. Förskolor och skolor ligger precis intill Grillbyängen och för dig som gillar aktiviteter hittar du fotbollsplaner, Norida sporthall och motionsspår en liten bit bort. I Grillby finns ett aktivt och populärt föreningsliv som bidrar till ökat välmående och gemenskap.

Grillby passar dig som söker landets lugn, utan att tappa närheten till staden.

Bostadsfakta

Antal rum

4 rum och kök

Boendeyta

109,2 m²

Uteplats

Ja

Tvättmöjligheter

Tvättmaskin och torktumlare

Förråd

Separat lägenhetsförråd på 5,8 

Parkering

Ja, egen carport