Gränby Entré

Uppsala, Gränby

ETAPP 3 (3)

Antal bostäder: 65 st
Förmedlingsstart: 11 oktober 
Beräknad inflytt: Mars 2019 

Hyresvärd: Atrium Ljungberg


Nyproduktion

Den tredje och sista etappen av nyproduktionsprojektet Gränby Entré i populära Gränbystaden består av 65 välplanerade ettor, tvåor och treor.

Om Gränby Entré

I Gränbystaden utvecklar Atrium Ljungberg Uppsalas andra stadskärna med handel, kontor, bostäder, kultur, lärande och service i en dynamisk mix. Nya moderna bostäder blandas med butiker, service, vård, restauranger, kultur och nöjen i Gränbystadens Galleria. Det populära läget med närhet till allt som Gränbystaden har att erbjuda tilltalar många!

Om bostäderna

Lägenheterna består av ettor, tvåor och treor med genomtänkta planlösningar och lättmöblerade rum. Alla lägenheter är unika i formen och inte traditionellt fyrkantiga. De stora fönstren och de vitmålade väggarna gör lägenheterna luftiga med en härlig rymd. Genomgående ekparkett tillsammans med de vita väggarna skapar en enhetlig känsla. De helkaklade badrummen har klinkers på golvet och en kombimaskin för tvätt och tork. Alla lägenheter har en kombinerad klädkammare/förråd för praktisk förvaring och en uteplats i form av balkong, terrass eller fransk balkong.

Du som har cykel kan förvara den i cykelförrådet som finns på gatuplan. Möjlighet att hyra parkering finns. Husen är tillgänglighetsanpassade och har hiss.

Husen har upphöjda innergårdar med gemensamma uteplatser. Här finns många olika sittplatser, grillmöjligheter och en liten lekdel som ger en trivsam känsla och gör det lätt att umgås. 

Om etapperna

  • Etapp 1. Det första bostadshuset är klart och alla hyresgäster har flyttat in i de moderna lägenheterna. I de två nedersta våningsplanen finns bland annat en vårdcentral, en bank och en restaurang.
  • Etapp 2. Det andra bostadshuset håller på att färdigställas, förmedlingen är klar. Planerad inflyttning är i oktober.
  • Etapp 3. Det tredje bostadshuset håller på att byggas och förmedlas under hösten 2018. Här planeras inflytt under våren 2019.

Om området 

Gränbystaden är verkligen en plats som erbjuder något för alla. Hjärtat är gallerian med över 140 butiker, serveringar och serviceenheter där du kan träffas, handla, äta och uppleva saker. I november öppnar dessutom en helt ny biograf med fem salonger. Väljer du att bo här når du ett fantastiskt utbud på bara några minuters avstånd. Gillar du att komma ut i naturen erbjuder Gränby Entré närhet skog och parker med gröna, öppna ytor och fina promenadstigar. Två kilometer sydväst om Gränbystaden finns resecentrum och de centrala delarna av Uppsala. Täta bussförbindelser tar dig enkelt i olika riktningar.

Klicka här för att läsa mer om Gränbystaden

Bostadsfakta

Antal rum

1-3 rum och kök

Boendeyta

35 - 73 m²

Tvättmöjligheter

Kombimaskin tvättmaskin/torktumlare

Uteplats

Balkong, terrass eller fransk balkong

Hiss

Ja

Cykelparkering

Cykelförråd på gatuplan

Parkering

Möjlighet att hyra parkering finns