Gånsta

Enköping, Husberg

Antal bostäder: 80 st

Förmedlingsstart: 16 oktober

Inflytt: 1 februari 2019 med möjlighet till tidigare inflytt.

 

Hyresvärd: K2A


Nyproduktion

Gånsta ligger i det hemtrevliga villaområdet Husberg, strax sydost om Enköpings centrala delar. Här byggs moderna hyresbostäder i form av tvåor och treor. Passar dig som vill ha staden nära, men naturen närmare.

Om Gånsta

Gånsta ligger i det hemtrevliga villaområdet Husberg, strax sydost om Enköpings centrala delar. Passar dig som vill ha staden nära, men naturen närmare. 

Här uppför K2A 80 fina hyresbostäder fördelade på fyra punkthus. Bostäderna ligger på Vitriskagatan och bildar tillsammans med de omgivande villorna och bostadsrätterna en fin mix av befintligt och nytt. Ett modernt boende mitt i ett etablerat kvarter där den uppväxta miljön och den familjära känslan ingår. 

Om bostäderna

Lägenheterna består av tvåor och treor med välplanerade och lättmöblerade ytor. Tillsätt bara en smula personlighet och inred i din egen stil och du känner dig som hemma.

Utrustning och material har valts omsorgsfullt med hållbarhet och miljön i tankarna. Alla lägenheter har en kombitvättmaskin i badrummet och en kombinerad klädkammare/förråd för praktisk förvaring. Alla bostäderna har en uteplats i form av balkong alternativt uteplats.

Du som har cykel kan använda cykelparkeringen i huset eller strax utanför huset. Möjlighet att hyra parkering för bilen finns. För dig som inte har tillgång till egen bil kan låna och köra nya, säkra, miljövänliga bilar och bara betala när du använder dem - allt utan att behöva bry dig om service och tvätt!

Om området

I Husberg råder en hemtrevlig atmosfär. Här bor du både avskilt och nära på en och samma gång, vilket ger en känsla av lugn och ro. Till mataffären och pizzerian går du på mindre än fem minuter och det finns flera förskolor och skolor att välja på i närområdet. Mjukt inbäddad mellan gatorna i Gånsta hittar du lekplatsen Skeppet. Här finns något för både de mindre och de större barnen och på bollplanen och utegymmet kan alla åldrar mötas. För fotbollsintressrade finns en gräsplan och två konstgräsplaner vid Fanna idrottsplats några cykelminuter bort. Fortsätter du en bit till kommer du till Enköpings golfbana där 18 utmanande hål väntar. 

Utanför dörren gör sig naturen påmind. Både du och eventuella fyrbenta vänner har fina promenadstråk med start strax utanför dörren. Vill du få ordentligt med frisk luft hittar du Gånstagården i områdets utkant. Här finns upplysta elljusspår som du tar dig runt till fots, på cykel eller på skidor, allt efter säsong. 

Bara 2,5 kilometer bort ligger Enköpings centrum där du hittar allt som den mindre staden erbjuder i form av små mysiga caféer, utsökta restauranger, lockande butiker och allmän service.

Klicka här för att läsa mer om Gånsta.

Bostadsfakta

Antal rum

2-3 rum och kök

Boendeyta

Cirka 43 m² - 66 m²

Tvättmöjligheter

Kombitvättmaskin

Cykelparkering

Cykelparkering både i hus och utanför

Parkering

Möjlighet att hyra parkering

Avstånd och kommunikationer

  • Busshållplats: 300 m
  • Förskola: 50 m
  • Enköping centrum: 2,5 km

Detta projekt saknar position och kan därför inte visas på en karta.