Fullerö

Meteorvägen 2-14, Fullerö Hage

Storlek:  1-4 rum och kök

Förmedlingsstart: 5 juni

Beräknad inflytt: 1 september med möjlighet till tidigare inflytt

Hyresvärd: Slättö


Nyproduktion

Logga in för att prenumerera på nyhetsbrev med senaste nytt om Fullerö.

prenumerera på Nyhetsbrev

Är du inte registrerad i bostadskön? Registrera dig här

Förmedling av Meteorvägen pågår. Bostäderna är markerade med Bostad Direkt vilket innebär att du behåller din kötid efter kontraktsskrivning. Första inflyttningen 1 september med möjlighet till tidigare inflytt.

Om Fullerö

Strax söder om Storvreta skapas just nu ett nytt bostadsområde som fått namnet, Fullerö hage på Meteorvägen 2-14. Området som håller på att växa fram, blir mycket grönt och naturnära med fina flerbostadshus, radhus och villor. Här bygger Slättö moderna hyreslägenheter i varierande storlekar mellan 1-4 rum och kök.

Lägenheterna är försedda med parkettgolv, ljusa väggar och balkong eller uteplats. Det är gott om förvaring i de ljusa köken, som är utrustade med både diskmaskin och varmluftsugn. Badrummen är helkaklade och försedda med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombinationsmaskin. Fastigheten har hiss, barnvagnsrum, cykelrum samt ett tillhörande förråd till varje lägenhet. Det finns parkering för såväl cykel som bil.

Området Fullerö hage är beläget sydväst om Storvreta. Det är ett naturnära område med fina skidspår och mycket skog. Förutom bostäder utökas även serviceutbudet i området. Både en större matbutik och snabbmatsrestaurang finns planerat. 

Kommunikationerna är goda med bussar från både Storvreta och Österbybruk mot Uppsala. Upptåget har sin station i Storvreta, som finns på behagligt promenad-/cykelavstånd från Fullerö hage. I Storvreta finns även förskolor, skolor, mataffärer samt restauranger, gym, frisör, bensinmack, apotek och blomsteraffär. Fullerö handel är en populär inredningsbutik med café, som finns i närområdet. Gränbystaden når du på ca 7 minuter med bil.

Första inflyttning 1 september med möjlighet till tidigare inflytt.

Bostadsfakta

Förråd: Ja

Cykelförråd: Ja

Parkering: Ja

 

Avstånd och kommunikationer:

•  Busshållplats: Fullerövägen

•  Upptåget: 3,3 km

•  Uppsala Resecentrum: 11,0 km

•  Gränby Centrum: 7,7 km

•  Närmast matbutik: 2,6 km

•  Gym: 3,3 km