Till innehållet

Fanna backe

Enköping, Fanna

Antal bostäder: 70

Inflyttningsstart: 1 juni 2020

Hyresvärd: Tornet


Nyproduktion

Välkommen till lägre hyra i två år, välkommen till Fanna backe. Snart står Tornets nyproduktionsprojektet i Enköping klart med 70 moderna hem i form av ettor, tvåor och treor. Här är det nära till allt utan att vara mitt i.

Om Fanna backe

I hjärtat av Fanna hittar du Tornets projekt Fanna backe. En blandning av radhus och lägenheter, hyresrätter och bostadsrätter i olika storlekar kommer att samsas om utrymmet. Här ska alla kunna känna sig hemma.

Om bostäderna

Tornet erbjuder en lägre hyra under hela 2020 och 2021
Under 2020 får du 1 000 kr lägre hyra varje månad och under 2021 får du 500 kr lägre månadshyra. Under fliken Bostäder ser du bostäder som förmedlas just nu. Annonsen visar 2020 års månadshyra efter avdragen rabatt.

I Fanna backe bor du i ett sex eller åtta våningar högt hus med en fantastisk utsikt över Enköping. Miljökloka bostäder i form av inbjudande ettor, trivsamma tvåor och smarta planerade treor i stilren design med mattlackerad ekparkett och vita ytskikt. Lägg till helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin och en härlig balkong eller uteplats. Plussa sedan på en trivsam gård för dig och dina grannar och du är hemma.

Cykel- och bilparkering finns i anslutning till husen. En del av parkeringsplatserna är förberedda med motorvärmare och laddningsstolpe för elbil.

Här finns bostäder både för dig som har krattat färdigt i trädgården och för dig som letar efter ditt första egna hem. 

Läs mer om bostäderna i Tornets broschyr om Fanna backe

Om Fanna

Välkommen hem till ett lugnt område med en känsla av trygghet och harmoni. Här bor du nära. I Enköping är avstånden aldrig långa mellan det som är viktigt. Närheten till vänner och vardagsliv är betydelsefull. Närmaste förskola ligger inte mer än ett 600 meter från hemmet och grundskola och gymnasium hittar du en kort cykeltur bort. Precis som mataffären och kvarterskrogen.

Dessutom finns det alltid något att hitta på strax utanför dörren. Ta med dig hunden, cykeln, picknickkorgen och kompisen och fyll på med energi i skogen strax intill. Eller knyt på dig golfskorna och spela 9 hål på Enköpings Golfklubb. Gillar du fotboll är Fanna BK en aktiv fotbollsklubb med lag för både barn, ungdomar och seniorer. Fler idrottsalternativ finns förstås som rugby, softball, bowling och simning för att bara nämna några.

Pendlar du har du tre större städer att välja på inom bekvämt avstånd. Till Västerås är det 3,5 mil, Uppsala ligger knappt 5 mil bort och mellan Enköping och Stockholm är det 8 mil. Ett utmärkt läge för pendling till jobb, dagsutflykter med familjen eller kanske en cityweekend med kompisarna.

Fakta om bostäderna

Antal bostäder

70 bostäder

Antal rum

1-3 rum och kök

Boendeyta

31-73 

Tvättmaskin och torktumlare

Ja, alterntivt kombimaskin.

Balkong

Ja, balkong alternativt uteplats.

Parkering

Cykel- och bilparkering finns i anslutning till husen.