Cinnobern och Humlebaggen

Uppsala, Ultuna

Antal bostäder: 160 st

Antal rum: 1-5 rum och kök

Balkong/uteplats:Ja

Första inflytt:Juli

Hyresvärd:Uppsalahem


Nyproduktion

Logga in för att prenumerera på nyhetsbrev med senaste nytt om Cinnobern och Humlebaggen.

prenumerera på nyhetsbrev

Är du inte registrerad i bostadskön? Registrera dig här

I den växande stadsdelen Bäcklösa bygger Uppsalahem 160 nya hyresbostäder. Området längs Dag Hammarskjölds väg erbjuder naturnära omgivningar med fina promenadområden, bra cykelvägar och goda kommunikationer.

Om Cinnobern och Humlebaggen

I Bäcklösa strax norr om Sunnersta växer ett helt nytt och spännande bostadsområde fram. Längs Dag Hammarskjölds väg har Uppsalahem startat etapp 2 med totalt 160 nya hyresbostäder. 45 bostäder är förmedlade. Nästa etapp består av 53 bostäder och börjar förmedlas i augusti. Inflyttning januari 2020. De sista 62 bostäderna förmedlas under 2020.

Om bostäderna

Alla bostäderna har pakettgolv i kök, vardagsrum och sovrum, vitmålade väggar och helkaklade badrum för en enhetlig känsla. Kombinationsmaskin (tvättmaskin/torktumlare) finns i alla lägenheter. Bostäderna har en balkong eller uteplats som öppnar upp och ger lägenheten en luftig känsla, alla med utblick mot den gemensamma innergården. Till varje bostad hör ett eget förråd, samt indraget fiber genom Open Universe. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i området.

Om området

I Bäcklösa har du mycket nära till skog och vacker natur. Närmaste köpcentrum finns i Gottsunda centrum ca 1,5 km bort. För större utbud av shopping är det bara 6 km in till Uppsala centrum med flertalet butiker, caféer och restauranger. Kommunikationerna i området är goda med buss 4 som finns närmast och fina cykelvägar i olika riktningar. Flera förskolor, skolor och hunddagis finns i närheten. Gillar du att gå, jogga eller springa finns det goda möjligheter i naturen strax intill och om du vill motionera mer finns Friskis & Svettis ett stenkast bort.

Områdesbeskrivning

Bostadsfakta

Antal rum

1 - 5 rum och kök

Tvättmöjligheter

Kombimaskin

Uteplats/balkong

Ja

Internet, tv, telefoni

Fiber genom Open Universe

Garage/p-plats

Parkeringsplats finns att hyra i området