Cinnobern och Dykaren

Uppsala, Ultuna

Antal bostäder: 226 st

Antal våningar: 4-6 våningar

Balkong/uteplats: Ja

Första inflytt: Inflyttning pågår löpande

Hyresvärd: Uppsalahem


Nyproduktion

Uppsalahems nyproduktionsprojekt Cinnobern och Dykaren består av 226 bostäder i Bäcklösa, beläget mellan Ultuna och Sunnersta.

Om Cinnobern och Dykaren

Området är trevligt beläget mellan Ultuna och Sunnersta längs med Dag Hammarskjölds väg. Husen har 4-6 våningsplan och tillsammans 226 bostäder. Bostädernas storlek varierar mellan 1-5,5 rum och kök. De är försedda med parkettgolv, vitmålade väggar och helkaklade badrum. Det finns även balkong eller uteplats till varje lägenhet, samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombinationsmaskin. Till varje bostad hör ett eget förråd, samt indraget fiber genom Open Universe. Det finns parkeringsplats att hyra i området.

Bäcklösa har mycket nära till skog och vacker natur. För motion finns Friskis & Svettis bara ett stenkast bort. Närmaste köpcentrum finns i Gottsunda centrum ca 1,5 km bort. För större utbud av shopping är det bara 6 km in till Uppsala centrum med flertalet butiker, caféer och restauranger. Kommunikationerna i området är goda med buss 4 som finns närmast.

Förmedlingen av Cinnobern och Dykaren pågår löpande. Första inflyttning genomfördes hösten 2017. Etapp 6 börjar förmedlas i april med planerad inflyttning i september 2018. Etapp 7 börjar förmedlas i slutet av juni, med planerad inflyttning i oktober 2018. Etapperna 8 och 9 börjar förmedlas i augusti med planerad inflyttning i december 2018.

Bostadsfakta

Antal rum

1 rum och kök - 5,5 rum och kök

Tvättmöjligheter

Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin

Uteplats/balkong

Ja

Internet, tv, telefoni

Fiber genom Open Universe

Garage/p-plats

Parkeringsplats finns att hyra i området

Förmedlingsstart 2018*

19 april, 20 bostäder
21 juni, 18 bostäder
16 augusti, 13 bostäder
30 augusti, 13 bostäder

 

* Datum för förmedling kan komma att ändras.