Till innehållet

Brohusen

Knivsta

Antal bostäder: 97

Prel förmedlingsstart: Q3 2021

Prel inflyttning: Q1 2022

Hyresvärd: Bolite


Nyproduktion

Logga in för att prenumerera på nyhetsbrev med senaste nytt om projekt Brohusen.

prenumerera på nyhetsbrev

Är du inte registrerad i bostadskön? Registrera dig här

Brohusen i trivsamma Knivsta består av 97 moderna bostäder i form av 1-3 rum och kök. Här byggs ett modernt kvarter med närhet till allt. Brohusen är utmärkt för dig som vill få det bästa av två världar. Här bor du nära både centrum och natur. Du når enkelt Uppsala och Stockholm genom det utmärkta pendlingsläget.

Om Brohusen

Brohusen byggs just nu i centrala Knivsta, bara några 100 meter från pendeltågsstationen. Här bor du bekvämt med allt inom räckhåll. Mataffärer, restauranger, gym och service finns i närområdet. Från stationen går såväl regionaltåg som pendeltåg till både Uppsala och Stockholm. Projektet har beviljats investeringsstöd vilket innebär relativt lägre hyror än i nyproduktionsprojekt utan investeringsstöd.

Om bostäderna

Brohusen utgörs av välplanerade 1-3 rum och kök på 29-75 . Lägenheterna som passar utmärkt för både ensamhushåll och par.

Alla lägenheter är välplanerade, funktionella och hemtrevliga. Väggarna är målade i en ljus kulör och golvet är ekparkett. Köket är modernt med inredning från Marbodal. Badrummet är helkaklat och är utrustat med en kombimaskin som underlättar bestyren med tvätt och tork. Dessutom finns två gemensamma takterrasser, med gott om plats för socialt umgänge och aktiviteter.

Hyresnivåer för de olika storlekarna:
1 rum och kök, 29 , från 4 932 kr/mån
2 rum och kök, 35 m², från 5 906 kr/mån

Brohusen håller hög hållbarhetsprofil, vilka är bra både för miljön och för dig som boende. Bostäderna förmedlas av oss på Uppsala Bostadsförmedling med preliminär start under Q3. Inflyttning Q1 2022.

Om Knivsta

Knivsta ligger mellan Stockholm och Uppsala. Pendeltågstationen ligger bara några hundra meter från Brohusen och tågen stannar flera gånger i timmen.

I Knivsta finns all närservice som du behöver i vardagen. Dessutom erbjuds ett rikt utbud för dig som gillar att vara aktiv. Du hittar promenadvänliga skogar, mountainbikeleder, fotbollsplaner, padelbanor, simhall och gym för att nämna några pulshöjande alternativ. Dessutom har Knivsta fina badplatser, som även lämpar sig väl för skridskoåkning under vintern. Med pendeltåget tar det 8 minuter till Arlanda, 10 minuter till Uppsala och 28 minuter till Stockholm.

Välkommen till Brohusen i Knivsta!

Fakta om bostäderna

Antal bostäder

97 bostäder

Antal rum

1-3 rum och kök

Boendeyta

29-75 m²

Takterrass

2 generösa takterrasser

Tvättmöjligheter

Kombinerad tvättmaskin/torktumlare

Parkering

Parkeringsplats (cirka 30 st) kan sökas efter tecknande av hyresavtal.