Brillinge

Uppsala, Gränby

Antal bostäder: 109 st

Storlek: 1 - 6 rum och kök

Förmedlingsstart: 10 maj 2018

Första inflytt: November 2018

Hyresvärd: Uppsalahem


Nyproduktion

Moderna hyresrätter i nyproduktionsprojektet Brillinge med gångavstånd till Gränbystadens Galleria.

Om Brillinge

I den mest expansiva delen av Uppsala uppför nu Uppsalahem 109 moderna hyresbostäder. Bostäderna ligger på Storkällsvägen, strax nordost om Gränbystadens Galleria. Ett utmärkt läge med närhet till butiker, serveringar och service. 

Om bostäderna

Lägenheterna finns i många olika storlekar. Kvadratsmarta ettor och tvåor mixas med välplanerade treor, fyror och femmor ända upp till en rymlig lägenhet om 6 rum och kök. Alla lägenheter har välplanerade ytor så att du enkelt kan möblera och sätta din karaktär på lägenheten.

En trivsam innergård i österläge planeras. Här finns det plats för umgänge för både stora och små. Lekutrustning och sittplatser gör det enkelt att träffa grannar och vänner för både aktivitet och vila. 

Om området

3,5 kilometer nordost om Uppsala hittar du Brillinge. Förutom bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter, växer området med flera butiker, restauranger och service i Gränbystadens galleria och Gränbystaden. Till påfarten till E4 som tar dig både söderut och norrut genom Sverige är det bara en kilometer. Du som är intresserad av sportaktiviteter hittar Gränby sportfält med IFU Arenas, ishallarna och UTK-hallen i närområdet.

Klicka här för att läsa mer om Brillinge

Bostadsfakta

Antal rum

1-6 rum och kök

Tvättmöjligheter

Tvättmaskin/torktumlare alternativt kombimaskin

Internet, tv och telefoni

Fiber genom Open Universe

Lägenhetsförråd

Finns i källaren till varje lägenhet

Parkering

10 st utomhus, 28 st i källaren

Förmedlingsstart 2019*

24 januari, 10 bostäder
21 februari, 9 bostäder

 

* Datum för förmedling kan komma att ändras.