Till innehållet

Bredsand

Bredsand, Enköping

Antal bostäder: 34 st

Förmedlingsstart: Juni 2020 
Beräknad inflytt: 1 oktober 2020 

Hyresvärd: K2A


Nyproduktion

Nu har du möjlighet att hitta ditt nya hem 500 meter från Mälaren. På Galeonsvägen i familjära Bredsand, endast 5 km från centrala Enköping växer 34 moderna tvåor och treor fram. En uppväxt och trygg miljö med naturen alldeles intill.

Om Bredsand

Strax söder om Enköping hittar du det lilla, men växande samhället Bredsand, välkänd för de trygga omgivningarna, den omtyckta campingen och närheten till Mälaren. De svensktillverkade trähusen kommer att passa utmärkt in i miljön i det lugna och trivsamma villa- och fritidshusområdet. Här ramar vattnet, skogen och naturen in vardagen medan Enköping finns på nära håll. Ett utmärkt läge för både den lilla och den växande familjen.

Om bostäderna

Bostäderna fördelas på tre bostadshus med två våningar. Lägenheterna består av tvåor och treor med genomtänkta planlösningar och lättmöblerade rum. Vita väggar tillsamman med genomgående parkett skapar en enhetlig känsla. De helkaklade badrummen har klinkers på golvet och en kombimaskin för tvätt och tork. Alla lägenheter har en kombinerad klädkammare/förråd för praktisk förvaring och en uteplats i form av balkong, terrass eller fransk balkong.

Om Bredsand

Ett morgondopp vid bryggan i Mälaren, en morgontidning och en stunds avkopplade kaffe innan arbetsdagen börjar. Vem skulle inte vilja starta dagen så? I Bredsand har du den möjligheten. En kort promenad tar dig till Mälarens strand som inbjuder till sol, bad och fiske på sommaren och skridskoåkning när isen lagt sig. I skogen runt hörnet väntar bär- och svamprika gömställen och du hittar kilometerlånga vandringsleder strax utanför dörren. 

En trevlig kvarterskrog i området ger dig alternativ till hemmamiddag och om du inte vill åka in til stan för att handla det nödvändigaste finns en obemannad affär 300 meter bort som är öppen dygnet runt. Du handlar enkelt via en app i din mobiltelefon.

Bredsand ligger cirka 15 minuters cykelväg från Enköping. Vill du hellre åka kommunalt hoppar du på bussen 5 minuter bort. 

Bredsand, ett guldläge att längta hem till. 

Bostadsfakta

Antal rum

2-3 rum och kök

Boendeyta

Cirka 53-73 m²

Lägenhetsfördelning

Två rum och kök 53,1 m², 6 st

Tre rum och kök 71,1 m², 14 st

Tre rum och kök 73,4 m², 14 st

Tvättmöjligheter

Ja, tvättmaskin och torktumlare

Balkong/uteplats

Ja, alla lägenheter har balkong alt uteplats

Parkering

Möjlighet att hyra pakeringsplats utanför huset

Avstånd

50 meter till lekplatsen

100 meter till naturen

500 meter till Mälaren

5 km till Enköping