Björkvägen

Heby, Morgongåva

Antal bostäder: 22

Förmedlingsstart: 12 juni 2018

Beräknad inflytt: Slutet av september 2018

Hyresvärd: K-Bostad


Nyproduktion

Björkvägen, beläget i hjärtat av Morgongåva, består av 22 bostäder. Ett centralt boende med allt du behöver i närområdet. Här har du naturen inpå husknuten, men bara fem minuter till stationen och ett utmärkt pendlarläge.

Om Björkvägen

Björkvägen i Morgongåva ligger centralt i det trivsamma samhället där vattendrag, skog och natur inramar vardagen. Men du behöver inte prioritera bort det som storstaden erbjuder. Tvärtom. Från bostaden har du fem minuter till stationen och därifrån en dörr till resten av världen. 

Om bostäderna

Välj en storlek som passar dig. De 22 bostäderna varierar mellan 27-56 m². Merparten är ettor och tvåor, men det kommer även att finnas två lägenheter på 1,5 rum och kök och två större lägenheter på 3 rum och kök. Några av dem har uteplats alternativt loft. Inflyttning är planerad till slutet av september.

Tips till dig som är student! Bo i Morgongåva, studera i storstaden. Utmärkta kommunikationer tar dig till universitetsstaden Uppsala snabbare än vad det många gånger tar att färda sig med stadsbuss om man bor i Uppsala.

Om Morgongåva

Morgongåva är den lilla orten med de stora möjligheterna. Här bor du nära naturen. På riktigt. De två sjöarna Axsjön och Ramsjön inbjuder till bad och fiske, skogen erbjuder bär- och svampmarker och det finns fina områden för promenad, löpning eller skidåkning.

Området är och förblir småskaligt, men här finns allt du behöver. En uppskattad livsmedelsaffär, en alltialloaffär där du hittar det mesta, en sportklubb där många barn och ungdomar samlas, förskola, grundskola upp till årskurs 6, frisör, restauranger och ett utmärkt pendlarläge. Upptåget tar dig till Uppsala på bara 22 minuter. Buss är också ett alternativ. Du har 6 km till Heby, 20 km till Sala, Uppsala ligger 40 km bort och Arlanda dryga 80 km.

Att bo i gemytliga Morgongåva och studera eller arbeta i någon större stad ger dig det bästa av två världar.

Läs mer

Bostadsfakta

Antal rum

1-3 rum och kök

Boendeyta

27 - 56 m²

Uteplats

Några av lägenheterna har uteplats alternativt loft.