Till innehållet

Bergkullen

Knivsta, Bergkullen

Antal bostäder: 12

Förmedlingsstart: 9 mars

Beräknad inflytt: 15 juli 2021

Hyresvärd: Tantalos Fastigheter


Nyproduktion

I de trivsamma och naturnära södra delarna av Knivsta växer 12 moderna hyresbostäder i form av ettor och treor fram. Här får du ett genomtänkt och hållbart boende i en trivsam och uppväxt miljö. Inflyttning planeras till mitten av juli 2021.

Om Bergkullen

Bergkullen i södra Knivsta är ett småskaligt, klimatsmart och trivsamt boende. Här bygger Tantalos Fastigheter 12 moderna och välplanerade bostäder. En idyll för dig som vill bo nära naturen, men ändå bara ha 1,5 km till Knivsta centrum. Grunden till projektet är att kunna erbjuda en bostad till en låg kostnad och trots det bo bekvämt, nära och hållbart. Projektet byggs med investeringsstöd och inflyttning planeras till mitten av juli 2021.

Om bostäderna

Bergkullen består av två sammanbyggda flerbostadshus i trä med 2 våningar och inredd vind. Totalt uppförs 12 yteffektiva lägenheter som består av ettor och treor med genomtänkta planlösningar och lättmöblerade rum. Husen försörjs med bergvärme och värmeåtervinning för att ha ett så lågt klimatavtryck som möjligt.

Bostäderna är smakfullt planerade med ljust målade väggar, genomgående ek-laminatgolv och fullutrustade kök från Ballingslöv med diskmaskin och induktionshäll. I badrummen är väggarna kaklade, golven av klinker och duschväggarna i glas. Utöver det utrustas samtliga badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. De större bostäderna har stort loft med ett rymligt sovrum och allrum. Vill du koppla av eller umgås med nära och kära kan den gemensamma trädgården i mysigt sydvästligt läge vara ett fint alternativ.

Förmedlingsstart 9 mars med planerad inflyttning 15 juli. Samtliga bostäder förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling. 

Om Bergkullen

Bergkullen ligger naturnära i Knivstas södra delar. Här bor du avskilt och nära på en och samma gång, vilket ger en familjär och trivsam känsla. Direkt runt knuten breder skogen ut sig och på promenadavstånd finns sjön Valloxen som på sommaren fylls med glada badgäster och på vintern, när isen lagt sig, av skridskoåkande entusiaster. Till närmaste mataffär går du på någon minut och det finns flera förskolor och skolor att välja på i närområdet. För dig som gillar att träna finns två stora sporthallar i närheten liksom gym, simhall och padelbanor.

Det utmärkta läget med närhet till stationen gör att många väljer att bo i Knivsta och pendla till sitt arbete i en större ort i närheten.Tåget tar cirka 11 minuter till Uppsala och 30 till Stockholm. Välkommen till Bergkullen i Knivsta!

Fakta om bostäderna

Antal bostäder

12 bostäder

Antal rum

1 och 3 rum och kök

Boendeyta

23-87 

Lägenhetsfördelning

1 rok 23 m² - 8st

1 rok 30 m² - 2st

3 rok 87 m² - 2st

Innergård

Gemensam trädgård med generösa ytor för utomhusaktiviteter och umgänge.

Förråd

Alla lägenheter har ett eget förråd

Tvättmöjligheter

Kombimaskin i samtliga lägenheter

Parkering

Enligt separat avtal med hyresvärd (först till kvarn)