Åkersberg

Enköping, Åkersberg

Antal bostäder: 4

Förmedlingsstart: 17 januari

Beräknad inflytt: 24 april

Hyresvärd: Mälardalens Fastigheter AB


Nyproduktion

I Åkersberg, det trivsamma området öster om centrala Enköping, förmedlar vi 4 moderna hyresbostäder i form av tvåor och treor. Här får du ett genomtänkt boende i en trivsam och uppväxt miljö. Inflyttning planeras till slutet av april 2020.

Om Åkersberg

Småskaligt, klimatsmart och trivsamt boende i Åkersberg. Tre kilometer öster om Enköpings centrum bygger Mälardalens Fastigheter fyra moderna och välplanerade bostäder. Passar dig som vill bo naturnära, utan att prioritera bort det som staden erbjuder. Från dörren tar du dig med elcykel till hjärtat av Enköping på 5 minuter. Eller så styr du cykeln mot stationen och valfri slutdestination.

Om bostäderna

De ljusa och luftiga lägenheterna består av två tvåor på 45 m² och två treor på 60 m² med välplanerade och lättmöblerade ytor. Vitmålade väggar, helkaklade badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare tillsammans med rostfria vitvaror i köket ger dig ett bra utgångsläge. Tillsätt lite personlig touch och inred i din egen stil och du känner dig som hemma.

De stora balkongerna/uteplatserna på 8 m² minskar gränsen mellan ute och inte. Dessutom ingår en grön och mysig trädgård som du delar med de andra hyresgästerna. Som gjord för ljumma sommarkvällar eller vintrigt snögubbsbyggande.

Som extra plus ingår även en parkeringsplats till varje lägenhet.

Tack vare att fastigheten värms upp med bergvärme, har mycket god isolering och att taktet är täckt med solpaneler blir detta ett riktigt klimatsmart boende. Solpanelerna planeras generera mer energi per år än vad som går åt till uppvärmning och varmvatten under ett år.

Om Åkersberg

Åkersberg är en naturnära stasdel strax öster om Enköpings centrala kärna. Här bor du avskilt och nära på en och samma gång, vilket ger en familjär och trivsam känsla. Till mataffären och kvarterskrogen går du på cirka fem minuter och det finns flera förskolor att välja på i närområdet. Mjukt inbäddad mellan gatorna i Åkersberg hittar du lekplatsen Åkersholme. För dig som spelar golf ligger det närmsta hålet på Enköpings golfbana två träfemmor bort. Med bussen reser du smidigt till och från de centrala delarna av Enköping. Åker du bil är du snabbt ute på E18 för vidare färd i valfri riktning.

Direkt runt knuten gör sig naturen påmind. Välj mellan lugna promenader eller aktiva skogsutflykter med start strax utanför dörren. Här är det lätt för både gammal och ung att trivas tillsammans. 

Fakta om bostäderna

Antal bostäder

4 bostäder

Antal rum

2 och 3 rum och kök

Boendeyta

45-60 

Lägenhetsfördelning

2 rum och kök, 2 st

3 rum och kök, 2 st

Balkong

Ja, balkong/uteplats på 8 m²

Parkering

Ja, parkering ingår