Till innehållet

Sadelmakaren

Enköping, Korsängen

Antal bostäder: 88 bostäder

Förmedlingsstart: Oktober 2019

Inflyttningsstart: November 2019 (med möjlighet till tidigare inflyttning)

Hyresvärd: EHB


Nyproduktion

Beläget i centrala Enköping, i nära anslutning till såväl stadskärna som grönska och lugn, hittar du EHBs nyproduktionsprojekt Sadelmakaren. Totalt består projektet av tre huskroppar med bostäder i varierande storlekar från 2-5 rum och kök.

Sadelmakaren

Om Sadelmakaren

Oavsett vilken fas i livet du befinner dig i erbjuder EHBs projekt Sadelmakaren något för dig. Ditt första egna boende, en plats där du äntligen får chansen att flytta ihop med den där speciella personen i ditt liv, eller en möjlighet för hela familjen att flytta till något rymligare och modernare. Med bostäder i varierande storlekar är Sadelmakaren en plats som uppfyller de allra flesta bostadssökandes behov och önskemål.

Bostäderna på Sadelmakargatan stod klara 2015-2018 vilket innebär att du som flyttar in i Sadelmakaren kan njuta av alla bekvämligheter som kommer med att flytta in i nyproduktion. I och med att hela projektet dessutom är färdigbyggt och redo för inflyttning behöver du inte vakna upp med känslan av att bo på en byggarbetsplats. Det enda som behövs för att bostadshusen ska vakna till liv är dig och dina blivande grannar.

Området som helhet består, utöver bostäderna på Sadelmakargatan, av bostäder på anslutande Korsängsgatan. Dessa bostäder blev inflyttningsklara 1993. Med andra ord har kvarteret som helhet redan tillåtits skapa sin egen prägel och atmosfär i snart 20 års tid. En perfekt mix av modern design och hemtrevlig närmiljö.

Om bostäderna

Sadelmakaren erbjuder allt ifrån ytsmarta tvåor till större bostäder om 5 rum och kök för dig som är i behov av lite mer svängrum. Oavsett storlek och antal rum är alla bostäder utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter erbjuds i form av rymliga garderober och lägenhetsförråd inne i bostaden. Bekvämligheten som kommer med att bo i lägenhet innebär inte att du går miste om närheten till frisk luft, alla bostäder i Sadelmakaren har nämligen tillgång till egen balkong. Självfallet är huset utrustat med hiss så att du enkelt och snabbt når din bostad oavsett vilken våning du bor på.

Om området

Direkt utanför huset finns en fin innergård som bjuder in till umgänge med vänner, familj och grannar. Som boende i Sadelmakaren har du även nära till grönskande omgivningar, trivsamma promenadstråk och möjlighet till fysisk stimulans på de närliggande idrottsfälten. De natursköna fördelarna till trots finns såväl mataffär som skolor och förskolor i området. Enköpings centrum ligger bekväma 900 meter bort vilket innebär att du med fördel kan promenera eller cykla in till jobbet eller till tågstationen för vidare pendling mot Uppsala eller Stockholm.

Läs mer på ehb.se

Fakta om bostäderna

Antal rum

2-5 rum och kök

Boendeyta

53 - 116 m²

Tvättmöjligheter

Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare

Diskmaskin och mikrovågsugn

Friköps genom avbetalning 200 kr/månad under 1 år.

Hiss

Ja