Till innehållet

Parkhusen

Uppsala, Gränby

Antal bostäder: 44

Förmedlingsstart: 17 november 2020

Beräknad inflytt: Maj 2021

Hyresvärd: Atrium Ljungberg


Nyproduktion

Hitta ditt nya hem i Parkhusen strax intill Gränbystadens galleria. Njut av närheten till många av vardagslivets bekvämligheter eller av promenader, lek och aktiviteter i parken direkt utanför. 44 bostäder med inflyttning i maj 2021.

Gränbystaden, Uppsalas andra stadskärna, fortsätter att växa och utvecklas. Här finns allt från shopping, restauranger och caféer till bra kollektivtrafik, service, bostäder och närhet till grönområden och park. Nu kompletterar Atrium Ljungberg stadsdelen med Parkhusen, flera hållbara bostäder för framtiden där du och din familj kan trivas och växa.

Parkhusen kommer totalt att bestå av fyra kvarter med cirka 300 bostäder, både hyres- och bostadsrätter, som kompletterar de redan färdigställda och inflyttade tre hyreshusen vid Sara Stinas torg. Först ut är ett bostadshus med 44 hyresbostäder och en kommersiell lokal i gatuplan. Planerad inflyttning i maj 2021.

Kvarter 2-4 planeras vara klara 2026. I planerna ingår, förutom bostäder, även en förskola.

Om bostäderna

Här finns bostäder för alla. Två rum och kök på 46 m², treor på 69 m² och fyrarummare på 82 m². Alla utformade med fokus på det som gör en bostad till ett hem. Generösa fönster med utsikt åt minst två väderstreck och luftiga balkonger ljussätter bostaden från olika håll. Kliver du ut på balkongen eller uteplatsen i västerläge blir du direkt en del av den härliga gröna Gränbyparken. Går du ut genom entrén åt andra hållet når du ingången till Gränbystadens galleria nästan innan du har hunnit blinka. En svårslagen omgivning med fantastiska möjligheter.


Om området

Här är det enkelt och bekvämt att leva. Närheten till butiker, caféer, restauranger, service, upplevelser och aktiviteter är påtaglig, men utan att tränga sig på. Du väljer själv om du vill ta del av pulsen i gallerian, om du fixar en picknick i naturen utanför eller om du hellre vill luta dig tillbaka och blicka ut över parken. Lockar innerstaden så trampar du dit på under en kvart eller så hoppar du på en av bussarna som smidigt tar dig in till city.

Läs mer om projektet på Atrium Ljungbergs webbplats.

Fakta om bostäderna

Antal rum

2-4 rum och kök

Antal bostäder

2 rok, 17 st

3 rok, 22 st

4 rok, 5 st

Förråd

Ja, privata förråd.

Cykelparkering

Ja, cykelrum.