9 Aktuella projekt

Under förmedling

Gånsta Under förmedling

I Gånsta, som ligger i det hemtrevliga villaområdet Husberg i Enköping, byggs moderna hyresbostäder i form av tvåor och treor. Ett modernt boende mitt i ett etablerat kvarter där den uppväxta miljön och den familjära känslan ingår.

Förmedlingsstart 13 november

Skolsta Förmedlingsstart 13 november

Vi förmedlar nya bostäder i Skolsta, det lilla växande samhället söder om Enköping. 16 moderna hyresbostäder i form av tvåor och treor. Ett utmärkt boende för dig som vill bo på den lilla orten med lagom pendlingsavstånd till större städer. Inflyttning maj 2019.

Under förmedling

Brillinge Under förmedling

I nyproduktionsprojektet Brillinge strax nordost om Gränbystadens galleria bygger Uppsalahem 109 nya moderna bostäder. Förutom hyresrätter och bostadsrätter, växer området med flera butiker, restauranger och service i Gränbystadens galleria och Gränbystaden.

Under förmedling

Norra Kvarngärdet Under förmedling

Vi förmedlar nyproducerade hyresbostäder i det gröna och populära Norra Kvarngärdet 1,5 kilometer från centrala Uppsala. Ett genomtänkt boende med närhet till det mesta. Första inflyttningen planeras till oktober 2018.

Under förmedling

Fullerö Under förmedling

Välkommen till Fullerö hage och Slättös moderna hyresbostäder. Strax söder om Storvreta skapas ett nytt område med varierad bebyggelse, skolor och företagspark. Naturen finns runt knuten och pendlarläget är utmärkt. Inflyttning 1 november med möjlighet till tidigare inflytt.

Under förmedling

Myrängen Under förmedling

Sveafastigheter bygger moderna hyresrätteri det nya området Älvdansen i Enköping. Utmärkt läge med resecentrum ett stenkast bort, naturen runt knuten och city på tio minuters promenadavstånd. Första inflyttning är beräknad till sommaren 2019.

Under förmedling

Lilium Under förmedling

I den växande stadsdelen Nyby hittar du Riksbyggens 252 moderna bostäder med fokus på tillgänglighet och funktionalitet. Området bjuder på naturnära omgivningar med fina promenadstråk och cykelvägar. Förmedling pågår och inflyttningen är planerad till Q1 2019.

Under förmedling

Senapsfabriken Under förmedling

Nu pågår förmedlingen av 454 st hyreslägenheter i projekt Senapsfabriken som är beläget längs Kungsgatan i centrala Uppsala. Inflyttning sker etappvis från juni 2018.

Under förmedling

Gränby Entré Under förmedling

11 oktober är det dags för förmedling av sista etappen av Atrium Ljungbergs nyproduktionsprojekt Gränby Entré. Ett modernt område med hyresrätter en armslängd från Gränbystadens galleria med sitt rika utbud av shopping, restauranger, gym samt kommande biograf. Här finns det mesta du kan behöva i form av butiker, serveringar och service samtidigt som ett lättillgängligt naturområde ligger runt hörnet.

2 Kommande projekt

Inflyttning sommaren 2019

Woodhouse Rosendal Inflyttning sommaren 2019

I den växande stadsdelen Rosendal skapar Skandia Fastigheter 158 nya bostäder om 1-4 rum och kök, med antingen balkong eller uteplats. Woodhouse utmärkande fasader i olika typer av träpanel andas miljö och hållbarhet, men även gemenskap. Inflyttning sommaren 2019

Förmedlingsstart januari 2019

Tryffelvägen Förmedlingsstart januari 2019

På Tryffelvägen i populära Norby endast 5 km från Uppsala city byggs 71 nya hyresbostäder. Moderna ettor till fyror, alla med stora balkonger eller uteplatser. Fasad av trä och grön sedum på taken visar att den närliggande naturen stått modell vid utformandet. Inflyttning sommaren 2019.

7 Avslutade projekt

Avslutat

Björkvägen Avslutat

K-Bostad förvaltar 22 nya hyresrätter i centrala Morgongåva. Ett centralt boende med allt du behöver i närområdet. Här har du naturen inpå husknuten, men bara fem minuter till stationen och ett utmärkt pendlarläge.

Avslutat

Gjutarängen Avslutat

Den sista etappen av bostäderna i projekt Gjutarängen på Mimmi Ekholmsplats i Luthagen, består av 30 nya ungdomsbostäder. Bostäderna är reserverade för dig som är över 18 år, men ännu inte fyllt 27 år. Det finns både vanliga hyresrätter, ungdoms- samt etagelägenheter i kvarteret.

Avslutat

Sadelmakaren Avslutat

Projekt Sadelmakaren består av fina hyresbostäder i Enköping. Det gröna området Korsängen är centralt beläget i Enköping med 1,5 km till tågstationen.

Avslutat

Cinnobern och Dykaren Avslutat

Med närhet till naturen förmedlar vi nu Uppsalahems 226 hyresbostäder i Bäcklösa. Området har bra kommunikationer och är beläget ca 6 km från Uppsalas citykärna.

Avslutat

Östra Sala Backe Avslutat

I ByggVestas nyproducerade bostäder i Östra Sala Backe bor du granne med Gränbystaden och dess rika utbud av shopping, bio, gym och restauranger.

Avslutat

Skulptören Avslutat

I Rikshems nyproducerade bostäder i projektet Skulptören i Gränby kan du njuta av den härliga gemensamma takterrassen med utomhusgym och vacker vy över Uppsala.

Avslutat

Kantorn Avslutat

Projektet Kantorn består av välplanerade studentbostäder i Kvarngärdet. Promenadavstånd till centrala Uppsala, busshållplats ett stenkast från husknuten och bra cykelbanor gör området attraktivt. Kantorn utvecklas och byggs om till en fin mix av vanliga hyres-, ungdoms- samt studentbostäder.