Till innehållet

8 Aktuella projekt

Förmedling pågår 28 september - 1 oktober

Sverre Förmedling pågår 28 september - 1 oktober

Intill Vaksala torg i Uppsala pågår en förvandling av kvarteret Sverre. Här kommer Uppsalahems 79 moderna hyresbostäder med unikt centralt läge vara redo för sina första hyresgäster i slutet av året. Huset Sverre erbjuder 2-4 rum och kök och ett drömläge längs Väderkvarnsgatan.

Under förmedling

Hasselgården Under förmedling

Välkommen till Morgongåva, den lilla orten med det vackra namnet! Här bygger Cap Estate 28 miljövänliga och klimatsmarta hyresbostäder i form av 1-3 rum och kök. Här finns trygga miljöer för barn att växa upp i, fina förutsättningar för ungdomar att trivas och flera attraktiva arbetsgivare. Och ett utmärkt pendlarläge.

Förmedling pågår 21-24 september

Rickomberga Park Förmedling pågår 21-24 september

I trivsamma Rickomberga uppför Novi 78 nya hyresbostäder i form av 1-3 rum och kök. Bostäderna ligger på Otto Myrbergs väg och bildar tillsammans med de omgivande husen en fin blandning av befintligt och nytt. Välkommen till ett modernt boende i ett väletablerat kvarter.

Under förmedling

Flanören Under förmedling

I ett av Rosendals mest centrala lägen, intill Torgny Segerstedts allé och torget, växer Wallenstams projekt Flanören fram. 156 bostäder i form av 1-2,5 rum och kök, med öppen planlösning. Samtliga lägenheter har minst en balkong eller uteplats.

Förmedling pågår 28 september - 1 oktober

Älvdansen Förmedling pågår 28 september - 1 oktober

I Älvdansen, den växande stadsdelen i nordöstra Enköping, skapar EHB 163 klimatsmarta hyresrätter i form av 1:or, 1 1/2:or, 2:or och 3:or. Ett boende med allt du behöver i närområdet. Här bor du med naturen runt hörnet, men bara någon minut till stationen och ett utmärkt pendlarläge.

Förmedling pågår 17-20 september

Senapsfabriken Slättö Förmedling pågår 17-20 september

Längs Kungsgatan i de centrala delarna av Uppsala står snart ytterligare 318 hyresbostäder klara. Kvarteren där Slotts senapsfabrik tidigare hade sin verksamhet får ytterligare ett tillskott av attraktiva bostäder med gångavstånd till Fyrisån, Resecentrum och city.

Förmedling pågår 19-22 september

Rudbeckia Förmedling pågår 19-22 september

I den nya stadsdelen Rosendal i Uppsala bygger Sveafastigheter 42 kollektivbostäder. Perfekt för dig som uppskattar möjligheten att bo i din egen lägenhet med eget kök och badrum och samtidigt ha tillgång till smarta, sociala och gemensamma ytor. Inflyttning 1 november.

Förmedling pågår 24-27 september

Näckrosparken Förmedling pågår 24-27 september

Längs Fyrislundsgatan i Uppsala växer Botryggs projekt Näckrosparken fram. 172 hyresbostäder i form av 1 - 4 rum och kök. Ett eftertraktat läge i hjärtat av Östra Sala backe, nära både shopping, service, skolor och parker. Välkommen till hjärtat av Östra Sala backe.

3 Kommande projekt

Planerad inflyttning Q1 2022

Brohusen Planerad inflyttning Q1 2022

Brohusen i trivsamma Knivsta består av 97 moderna bostäder i form av 1-3 rum och kök. Ett modernt kvarter med närhet till allt. Utmärkt för dig som vill få det bästa av två världar. Här bor du nära både centrum och natur. Du når enkelt Uppsala och Stockholm genom det utmärkta pendlingsläget.

Planerad inflyttningsstart Q1 2022

Lindallén Planerad inflyttningsstart Q1 2022

Välkommen till Lindallén och NREPs nya hyresbostäder i den trivsamma stadsdelen Bäcklösa. Lindallén består av 253 välplanerade bostäder i olika storlekar och former. Allt ifrån kvadratsmarta ettor på 26 m² till rymligare fyror på 76 m². Första inflyttning planeras till Q1 2022.

Planerad inflyttningsstart april/maj 2022

Stationslunden Planerad inflyttningsstart april/maj 2022

Bålsta är ett trivsamt samhälle välplacerat mitt emellan Uppsala och Stockholm. Här uppför SPG 283 nya hyresbostäder i form av 1-3 rum och kök. Ett praktiskt boende med allt du behöver nära, men också ett utmärkt pendlarläge med 600 meter till stationen och bara tre minuter till E18.

37 Avslutade projekt

Avslutat

Parkhusen Avslutat

Hitta ditt nya hem i Parkhusen strax intill Gränbystadens galleria. Njut av närheten till många av vardagslivets bekvämligheter eller av promenader, lek och aktiviteter i parken direkt utanför. 44 bostäder med inflyttning i maj 2021.

Avslutat

Trähusen Avslutat

I Bäcklösa finns ett boende för dig som söker lugnet en bit utanför city men ändå vill ha stadens utbud lättillgängligt. Uppsalahems nyproduktionsprojekt Trähusen kompletterar området längs med Dag Hammarskjölds väg med ytterligare hyresbostäder. Trähusen består av 99 bostäder varav hälften är ungdomsbostäder.

Avslutat

Bredsand Avslutat

Nu har du möjlighet att hitta ditt nya hem 500 meter från Mälaren. På Regalskeppsvägen i familjära Bredsand, endast 5 km från centrala Enköping växer 34 moderna tvåor och treor fram. En uppväxt och trygg miljö med naturen alldeles intill.

Avslutat

Fanna backe Avslutat

Välkommen till Fanna backe. Tornets nyproduktionsprojektet Fanna backe består av 70 moderna hem i form av ettor, tvåor och treor. Ett småskaligt och trivsamt kvarter i hjärtat av Fanna. Här är det nära till allt utan att vara mitt i.

Avslutat

Sadelmakaren Avslutat

Bostäderna i projekt Sadelmakaren i Enköping erbjuder allt från ytsmarta tvåor till större bostäder om 5 rum och kök. Grönt, centralt och modernt boende med 1,5 km till tågstationen.

Avslutat

Murgrönan Avslutat

Murgrönan består av 33 nya hyresbostäder om 1-4 rum och kök. Bostäderna växer fram i den populära stadsdelen Rosendal med två universitet, Akademiska sjukhuset och Stadsskogen som nära grannar. Ett tryggt och levande boende med stora möjligheter direkt utanför dörren.

Avslutat

Vråken Avslutat

Nu har du möjlighet att hitta ditt nya boende i familjära och fridfulla Alsike. Genovas nyproduktionsprojekt Vråken står redo för inflyttning i början av sommaren. Det miljöcertifierade bostadshuset består av stilfullt planerade lägenheter i storlekar från 1 till 3 rum och kök.

Avslutat

Kronhuset Avslutat

I det nya växande området Östra Sala backe endast 2 km från Uppsalas stadskärna uppför ByggVesta 132 nya hyresbostäder. Moderna ettor till fyror i två olika bostadshus, ett vitt och ett gult hus, Kronhuset. Här finns plats för både den lilla och den större familjen.

Avlutat

Cykelkungen Avlutat

Cykelkungen i Östra Sala backe kommer att består av 99 bostäder. Allt ifrån etagelägenheter med radhuskänsla till vindslägenheter högst upp i huset. Ett bilfritt boende med cykeln i fokus. Bo där 🚲 är 👑.

Avslutat

Bergkullen Avslutat

I Bergkullen, det trivsamma och naturnära området i södra Knivsta, förmedlar vi 12 moderna hyresbostäder i form av ettor och treor. Här får du ett genomtänkt och hållbart boende i en trivsam och uppväxt miljö.

Avslutat

Gunstahem Avslutat

Gunsta är ett trivsamt, tryggt och familjärt litet samhälle, beläget 10 km öster om Uppsala. Här har Gunstahem uppfört 50 hyresbostäder; både mindre bostäder i form av ettor och tvåor, men även rymligare treor och fyror.

Avslutat

Sverre Gårdshus Avslutat

Centrala bostäder ett stenkast från Uppsalas hjärta. Kvarteret Sverre i Fålhagen har utökats med Sverre Gårdshus, 35 nya bostäder i form av 2 och 2,5 rum och kök. Samtidigt pågår även om- och påbyggnad av det befintliga så kallade Sverre-huset där de första hyresgästerna beräknas flytta in kring årsskiftet 21/22.

Avslutat

Åkersberg Avslutat

I Åkersberg, det trivsamma området öster om centrala Enköping har Mälardalen Fastigheter uppfört 4 moderna hyresbostäder i form av tvåor och treor. Här får du ett genomtänkt boende i en trivsam och uppväxt miljö.

Avslutat

Cinnobern, Humlebaggen och Ekoxen Avslutat

Det naturnära området Bäcklösa längs Dag Hammarskjölds väg fortsätter att växa. Här bygger Uppsalahem nya hem i olika storlekar och olika etapper. Området har bra kommunikationer och är beläget ca 6 km från Uppsalas citykärna. Planerad inflyttning för etapp Ekoxen är i november.

Avslutat

Tegelbruket Avslutat

Tegelbruket i trivsamma Knivsta består av 201 bostäder i olika storlekar, allt ifrån mindre lägenheter på 34 m² till rymligare lägenheter på 80 m². Ett utmärkt läge nära allt du behöver till vardags och bara 3 minuter till stationen och därifrån 10 min till Uppsala och 30 till Stockholm.

Avslutat

Dansmästaren Avslutat

Välkommen till Dansmästaren - porten till Rosendal. Här har Uppsalahem och Studentstaden tillsammans uppfört 133 nya studentbostäder. 1-2 rum och kök med utmärkt läge till BMC, Uppsala universitet och Ångströmslaboratoriet. Lediga bostäder i projektet hittas från och med 15 mars 2021 hos hyresvärd Uppsalahem.

Avslutat

Grillby Avslutat

Välkommen till Grillby och Hallbergs hus moderna hyresbostäder i det hemtrevliga området Grillbyängen. 7 bostäder om fyra rum och kök fördelade på 4 parhus. Här bor du med naturen inpå husknuten, men bara tre minuter till E18 och ett utmärkt pendlarläge.

Under förmedling

Svanen Under förmedling

Nu kompletterar Sveafastigheter den populära stadsdelen Rosendal med 58 nya bostäder i projektet Svanen. Ett utmärkt läge med den fantastiska Stadsskogen alldeles inpå och ändå bara 10 minuter till centrum. Kvarterskrogen, lekparken, skolan och mataffären finns precis runt hörnet.

Avslutat

Skiftnyckeln Avslutat

Välkommen till Skiftnyckeln, ett modernt bostadsprojekt i det växande området Bahco i Enköping. 1:or, 2:or och 3:or med stora möjligheter direkt utanför dörren. Perfekt för dig som söker ett första boende eller för dig som vill vara med när ett nytt område sätts på kartan.

Avslutat

Tre Vänner Avslutat

Tre Vänner består av 141 bostäder om 1-2 rum och kök fördelade på tre hus. Bostäderna är belägna i den populära stadsdelen Rosendal med två universitet, Akademiska sjukhuset och Stadsskogen som nära grannar.

Avslutat

Woodhouse Rosendal Avslutat

I den växande stadsdelen Rosendal bygger Skandia Fastigheter 158 bostäder. 1-4 rum och kök med hållbarhet och gemenskap i fokus. Här finns potential för att trivas riktigt bra! Inflyttning planerad till maj.

Avslutat

Rosendalsfältet Avslutat

Rosendalsfältet består av ett kvarter med 98 bostäder med fokus på lek, konst och umgänge. Här blandas lägenhetsstorlekar från ettor till fyror för att passa olika livssituationer. Naturliga mötesplatser byggs in för att främja trivsel, trygghet och samvaro.

Avslutat

Tryffelvägen Avslutat

På Tryffelvägen i populära Norby endast 5 km från Uppsala city har Sveafastigheter Bostad uppfört 71 nya hyresbostäder. Moderna ettor till fyror, alla med stora balkonger eller uteplatser. Fasad av trä och grön sedum på taken visar att den närliggande naturen stått modell vid utformandet.

Avslutat

Skolsta Avslutat

I Skolsta, det lilla växande samhället söder om Enköping, förmedlar vi 16 moderna hyresbostäder i form av tvåor och treor. Ett utmärkt boende för dig som vill bo på den lilla orten med lagom pendlingsavstånd till större städer. Inflyttning maj 2019.

Avslutat

Björkvägen Avslutat

K-Bostad förvaltar 22 nya hyresrätter i centrala Morgongåva. Ett centralt boende med allt du behöver i närområdet. Här har du naturen inpå husknuten, men bara fem minuter till stationen och ett utmärkt pendlarläge.

Avslutat

Brillinge Avslutat

I nyproduktionsprojektet Brillinge strax nordost om Gränbystadens galleria bygger Uppsalahem 109 nya moderna bostäder. Förutom hyresrätter och bostadsrätter, växer området med flera butiker, restauranger och service i Gränbystadens galleria och Gränbystaden.

Avslutat

Norra Kvarngärdet Avslutat

Välkommen till Stena Fastigheters gröna och populära projekt Norra Kvarngärdet 1,5 kilometer från centrala Uppsala. Här får du ett genomtänkt boende mitt i ett uppväxt och trivsamt grannskap med fina gårdar, gröna ytor och lekplatser.

Avslutat

Fullerö Avslutat

Välkommen till Fullerö hage och Slättös moderna hyresbostäder. Strax söder om Storvreta skapas ett nytt område med varierad bebyggelse, skolor och företagspark. Naturen finns runt knuten och pendlarläget är utmärkt.

Avslutat

Myrängen Avslutat

Sveafastigheter bygger moderna hyresrätter i det nya området Älvdansen i Enköping. Här finns allt från 1:or till 4:or med lite mer svängutrymme. Utmärkt läge med resecentrum ett stenkast bort, naturen runt knuten och city på tio minuters promenadavstånd. Första inflyttning är beräknad till sommaren 2019.

Avslutat

Gjutarängen Avslutat

Den sista etappen av bostäderna i projekt Gjutarängen på Mimmi Ekholmsplats i Luthagen, består av 30 nya ungdomsbostäder. Bostäderna är reserverade för dig som är över 18 år, men ännu inte fyllt 27 år. Det finns både vanliga hyresrätter, ungdoms- samt etagelägenheter i kvarteret.

Avslutat

Cinnobern och Dykaren Avslutat

Med närhet till naturen förmedlar vi nu Uppsalahems 226 hyresbostäder i Bäcklösa. Området har bra kommunikationer och är beläget ca 6 km från Uppsalas citykärna.

Avslutat

Gränby Entré Avslutat

Gränby Entré ligger i ett modernt område, en armslängd från Gränbystadens galleria. Här finns det mesta du kan behöva i form av butiker, serveringar och service samtidigt som ett lättillgängligt naturområde ligger strax runt hörnet.

Avslutat

Kantorn Avslutat

Projektet Kantorn består av välplanerade studentbostäder i Kvarngärdet. Promenadavstånd till centrala Uppsala, busshållplats ett stenkast från husknuten och bra cykelbanor gör området attraktivt. Kantorn utvecklas och byggs om till en fin mix av vanliga hyres-, ungdoms- samt studentbostäder.

Avslutat

Lilium Avslutat

I den växande stadsdelen Nyby hittar du Riksbyggens 252 moderna bostäder med fokus på tillgänglighet och funktionalitet. Området bjuder på naturnära omgivningar med fina promenadstråk och cykelvägar.

Avslutat

Senapsfabriken Avslutat

Längs Kungsgatan, där Slotts senapsfabrik tidigare låg, pågår förvandlingen från industriområde till attraktivt bostadsområde. Här bygger Riksbyggen citynära hyreslägenheter i projekt Senapsfabriken.

Avslutat

Skulptören Avslutat

I Rikshems nyproducerade bostäder i projektet Skulptören i Gränby kan du njuta av den härliga gemensamma takterrassen med utomhusgym och vacker vy över Uppsala.

Avslutat

Östra Sala Backe Avslutat

I ByggVestas nyproducerade bostäder i Östra Sala Backe bor du granne med Gränbystaden och dess rika utbud av shopping, bio, gym och restauranger.