5 Aktuella projekt

Under förmedling

Skiftnyckeln Under förmedling

Skiftnyckeln består av 146 bostäder i den nya stadsdelen Bacho i Enköping. Först ut är 58 ungdomsbostäder med inflyttning i december. Bacho genomgår en förvandling från gammalt industriområde till inbjudande bostadsområde där villor, bostadsrätter och hyresrätter blandas i en fin mix.

Under förmedling

Cinnobern och Humlebaggen Under förmedling

Det naturnära området Bäcklösa längs Dag Hammarskjölds väg fortsätter att växa. Här bygger Uppsalahem 160 nya hem i olika storlekar. Området har bra kommunikationer och är beläget ca 6 km från Uppsalas citykärna.

Under förmedling

Woodhouse Rosendal Under förmedling

I den växande stadsdelen Rosendal skapar Skandia Fastigheter 158 nya bostäder om 1-4 rum och kök, med antingen balkong eller uteplats. Fasaderna i olika typer av träpanel andas miljö och hållbarhet, men även gemenskap.

Under förmedling

Rosendalsfältet Under förmedling

På Rosendalsfältet planeras ett kvarter med 98 bostäder med fokus på lek, konst och umgänge. Här blandas lägenhetsstorlekar från ettor till fyror för att passa olika livssituationer. Naturliga mötesplatser byggs in för att främja trivsel, trygghet och samvaro.

Under förmedling

Senapsfabriken Under förmedling

Nu pågår förmedlingen av 454 st hyreslägenheter i projekt Senapsfabriken som är beläget längs Kungsgatan i centrala Uppsala. Inflyttning sker etappvis från juni 2018.

3 Kommande projekt

Planerad inflytt 2021

Kronhuset Planerad inflytt 2021

I det nya växande området Östra Sala backe endast 2 km från Uppsalas stadskärna byggs 132 nya hyresbostäder. Moderna ettor till fyror i två olika bostadshus, ett vitt och ett gult hus, Kronhuset. Här finns plats för både den lilla och den större familjen.

Planerad inflyttning Q4 2020

Cykelkungen Planerad inflyttning Q4 2020

Cykelkungen i Östra Sala backe, en kort promenad från Gränbystadens Galleria, kommer att bestå av 99 bostäder i olika storlekar och av olika slag. Allt ifrån etagelägenheter med radhuskänsla till vindslägenheter högst upp i huset. Ett bilfritt boende med cykeln i fokus.

Planerad inflyttning 2021-2022

Älvdansen Planerad inflyttning 2021-2022

I Älvdansen, den växande stadsdelen i nordöstra Enköping, skapar EHB 163 klimatsmarta hyresrätter i form av 1:or, 1 1/2:or, 2:or och 3:or. Ett boende med allt du behöver i närområdet. Här bor du med naturen runt hörnet, men bara någon minut till stationen och ett utmärkt pendlarläge.

15 Avslutade projekt

Avslutat

Tre Vänner Avslutat

Tre Vänner består av 141 bostäder om 1-2 rum och kök fördelade på tre hus. Bostäderna är belägna i den populära stadsdelen Rosendal med två universitet, Akademiska sjukhuset och Stadsskogen som nära grannar.

Avslutat

Tryffelvägen Avslutat

På Tryffelvägen i populära Norby endast 5 km från Uppsala city har Sveafastigheter Bostad uppfört 71 nya hyresbostäder. Moderna ettor till fyror, alla med stora balkonger eller uteplatser. Fasad av trä och grön sedum på taken visar att den närliggande naturen stått modell vid utformandet.

Avslutat

Skolsta Avslutat

I Skolsta, det lilla växande samhället söder om Enköping, förmedlar vi 16 moderna hyresbostäder i form av tvåor och treor. Ett utmärkt boende för dig som vill bo på den lilla orten med lagom pendlingsavstånd till större städer. Inflyttning maj 2019.

Avslutat

Björkvägen Avslutat

K-Bostad förvaltar 22 nya hyresrätter i centrala Morgongåva. Ett centralt boende med allt du behöver i närområdet. Här har du naturen inpå husknuten, men bara fem minuter till stationen och ett utmärkt pendlarläge.

Avslutat

Brillinge Avslutat

I nyproduktionsprojektet Brillinge strax nordost om Gränbystadens galleria bygger Uppsalahem 109 nya moderna bostäder. Förutom hyresrätter och bostadsrätter, växer området med flera butiker, restauranger och service i Gränbystadens galleria och Gränbystaden.

Avslutat

Norra Kvarngärdet Avslutat

Välkommen till Stena Fastigheters gröna och populära projekt Norra Kvarngärdet 1,5 kilometer från centrala Uppsala. Här får du ett genomtänkt boende mitt i ett uppväxt och trivsamt grannskap med fina gårdar, gröna ytor och lekplatser.

Avslutat

Myrängen Avslutat

Sveafastigheter bygger moderna hyresrätter i det nya området Älvdansen i Enköping. Här finns allt från 1:or till 4:or med lite mer svängutrymme. Utmärkt läge med resecentrum ett stenkast bort, naturen runt knuten och city på tio minuters promenadavstånd. Första inflyttning är beräknad till sommaren 2019.

Avslutat

Gjutarängen Avslutat

Den sista etappen av bostäderna i projekt Gjutarängen på Mimmi Ekholmsplats i Luthagen, består av 30 nya ungdomsbostäder. Bostäderna är reserverade för dig som är över 18 år, men ännu inte fyllt 27 år. Det finns både vanliga hyresrätter, ungdoms- samt etagelägenheter i kvarteret.

Avslutat

Sadelmakaren Avslutat

Projekt Sadelmakaren består av fina hyresbostäder i Enköping. Det gröna området Korsängen är centralt beläget i Enköping med 1,5 km till tågstationen.

Avslutat

Lilium Avslutat

I den växande stadsdelen Nyby hittar du Riksbyggens 252 moderna bostäder med fokus på tillgänglighet och funktionalitet. Området bjuder på naturnära omgivningar med fina promenadstråk och cykelvägar.

Avslutat

Cinnobern och Dykaren Avslutat

Med närhet till naturen förmedlar vi nu Uppsalahems 226 hyresbostäder i Bäcklösa. Området har bra kommunikationer och är beläget ca 6 km från Uppsalas citykärna.

Avslutat

Gränby Entré Avslutat

Gränby Entré ligger i ett modernt område, en armslängd från Gränbystadens galleria. Här finns det mesta du kan behöva i form av butiker, serveringar och service samtidigt som ett lättillgängligt naturområde ligger strax runt hörnet.

Avslutat

Östra Sala Backe Avslutat

I ByggVestas nyproducerade bostäder i Östra Sala Backe bor du granne med Gränbystaden och dess rika utbud av shopping, bio, gym och restauranger.

Avslutat

Skulptören Avslutat

I Rikshems nyproducerade bostäder i projektet Skulptören i Gränby kan du njuta av den härliga gemensamma takterrassen med utomhusgym och vacker vy över Uppsala.

Avslutat

Kantorn Avslutat

Projektet Kantorn består av välplanerade studentbostäder i Kvarngärdet. Promenadavstånd till centrala Uppsala, busshållplats ett stenkast från husknuten och bra cykelbanor gör området attraktivt. Kantorn utvecklas och byggs om till en fin mix av vanliga hyres-, ungdoms- samt studentbostäder.