6 Aktuella projekt

Under förmedling

Brillinge Under förmedling

I nyproduktionsprojektet Brillinge strax nordost om Gränbystadens galleria bygger Uppsalahem 109 nya moderna bostäder. Förutom hyresrätter och bostadsrätter, växer området med flera butiker, restauranger och service i Gränbystadens galleria och Gränbystaden.

Under förmedling

Norra Kvarngärdet Under förmedling

Vi förmedlar nyproducerade hyresbostäder i det gröna och populära Norra Kvarngärdet 1,5 kilometer från centrala Uppsala. Ett genomtänkt boende med närhet till det mesta. Första inflyttningen planeras till oktober 2018.

Under förmedling

Gjutarängen Under förmedling

I Luthagen på Mimmi Ekholms plats pågår förmedlingen av Uppsalahems nyproduktionsprojekt, Gjutarängen med 187 lägenheter. Projektet karaktäriseras av industriromantisk känsla. Det finns både vanliga hyresrätter, ungdomslägenheter samt etagelägenheter i kvarteret Cementgjuteriet.

Under förmedling

Gränby Entré Under förmedling

Nu förmedlar vi Atrium Ljungbergs nyproduktionsprojekt Gränby Entré. Ett modernt område med hyresrätter invid Gränbystadens galleria med sitt rika utbud av shopping, restauranger, gym samt kommande biograf.

Under förmedling

Senapsfabriken Under förmedling

Nu pågår förmedlingen av 454 st hyreslägenheter i projekt Senapsfabriken som är beläget längs Kungsgatan i centrala Uppsala. Inflyttning sker etappvis från juni 2018.

Under förmedling

Cinnobern och Dykaren Under förmedling

Med närhet till naturen förmedlar vi nu Uppsalahems 226 hyresbostäder i Bäcklösa. Området har bra kommunikationer och är beläget ca 6 km från Uppsalas citykärna.

4 Kommande projekt

Förmedlingen startar i juni

Björkvägen Förmedlingen startar i juni

K-Bostad bygger 22 nya hyresrätter i centrala Morgongåva. Ett centralt boende med allt du behöver i närområdet. Här har du naturen inpå husknuten, men bara fem minuter till stationen och ett utmärkt pendlarläge. Första inflyttning är beräknad till september.

Förmedlingen startar i sommar

Fullerö Förmedlingen startar i sommar

Slättö bygger moderna hyresrätter i Fullerö hage, strax utanför Storvreta i Uppsala. Förmedlingen påbörjas i sommar, och första inflyttningen är beräknad till december 2018.

Planerad inflytt 2019

Myrängen Planerad inflytt 2019

Sveafastigheter bygger moderna hyresrätteri det nya området Älvdansen i Enköping. Utmärkt läge med resecentrum ett stenkast bort, naturen runt knuten och city på tio minuters promenadavstånd. Första inflyttning är beräknad till sommaren 2019.

Förmedlingen startar under 2018

Lilium Förmedlingen startar under 2018

I den växande stadsdelen Nyby bygger Riksbyggen 252 st moderna seniorbostäder med fokus på tillgänglighet och funktionalitet. Området bjuder på naturnära omgivningar med fina promenadstråk och cykelvägar. Förmedlingen beräknas starta under 2018 och inflyttningen under 2019.

5 Avslutade projekt

Avslutat

Koret Avslutat

På Kapellgärdet strax utanför stadskärnan hittar du projektet Koret. Här finns 64 ljusa, stilrena bostäder med stora fönster, balkong eller fransk balkong där du kan skapa din egna oas mitt i stadslivet.

Avslutat

Sadelmakaren Avslutat

Projekt Sadelmakaren består av fina hyresbostäder i Enköping. Det gröna området Korsängen är centralt beläget i Enköping med 1,5 km till tågstationen.

Avslutat

Östra Sala Backe Avslutat

I ByggVestas nyproducerade bostäder i Östra Sala Backe bor du granne med Gränbystaden och dess rika utbud av shopping, bio, gym och restauranger.

Avslutat

Skulptören Avslutat

I Rikshems nyproducerade bostäder i projektet Skulptören i Gränby kan du njuta av den härliga gemensamma takterrassen med utomhusgym och vacker vy över Uppsala.

Avslutat

Kantorn Avslutat

Projektet Kantorn består av välplanerade studentbostäder i Kvarngärdet. Promenadavstånd till centrala Uppsala, busshållplats ett stenkast från husknuten och bra cykelbanor gör området attraktivt. Kantorn utvecklas och byggs om till en fin mix av vanliga hyres-, ungdoms- samt studentbostäder.