5 Aktuella projekt

Under förmedling

Bredsand Under förmedling

Nu har du möjlighet att hitta ditt nya hem 500 meter från Mälaren. På Regalskeppsvägen i familjära Bredsand, endast 5 km från centrala Enköping växer 34 moderna tvåor och treor fram. En uppväxt och trygg miljö med naturen alldeles intill.

Under förmedling

Fanna backe Under förmedling

Välkommen till lägre hyra i två år, välkommen till Fanna backe. Snart står Tornets nyproduktionsprojektet Fanna backe klart med 70 moderna hem i form av ettor, tvåor och treor. Ett småskaligt och trivsamt kvarter i hjärtat av Fanna. Här är det nära till allt utan att vara mitt i.

Under förmedling

Cykelkungen Under förmedling

Förmedlingen pågår. Cykelkungen i Östra Sala backe kommer att bestå av 99 bostäder. Allt ifrån etagelägenheter med radhuskänsla till vindslägenheter högst upp i huset. Ett bilfritt boende med cykeln i fokus. Sök nu och bo där 🚲 är 👑.

Under förmedling

Tegelbruket Under förmedling

Tegelbruket består av 201 bostäder om 1-4 rum och kök fördelade på två hus. Ett utmärkt boende centralt i Knivsta med allt du behöver i närområdet och bara 3 minuter till stationen och ett utmärkt pendlarläge.

Under förmedling

Skiftnyckeln Under förmedling

Välkommen till Skiftnyckeln, ett modernt bostadsprojekt i det växande området Bahco i Enköping. 1:or, 2:or och 3:or med stora möjligheter direkt utanför dörren. Perfekt för dig som söker ett första boende eller för dig som vill vara med när ett nytt område sätts på kartan.

7 Kommande projekt

Planerad inflyttning dec 2020

Sverre Gårdshus Planerad inflyttning dec 2020

Centrala bostäder ett stenkast från Uppsalas hjärta. I kvarteret Sverre i Fålhagen pågår en spännande förvandling. Här byggs ett helt nytt hus, Sverre Gårdshus, samtidigt som det pågår om- och påbyggnad av det befintliga så kallade Sverre-huset. Först ut är gårdshuset med 35 nya bostäder i form av 2 och 2,5 rum och kök. Planerad inflyttning före jul.

Planerad inflyttning mars 2021

Grillby Planerad inflyttning mars 2021

Välkommen till Grillby och Hallbergs hus moderna hyresbostäder i det hemtrevliga området Grillbyängen. 8 bostäder om fyra rum och kök fördelade på 4 parhus. Här bor du med naturen inpå husknuten, men bara tre minuter till E18 och ett utmärkt pendlarläge.

Planerad inflyttning våren 2021

Trähusen Planerad inflyttning våren 2021

I Bäcklösa finns ett boende för dig som söker lugnet en bit utanför city men ändå vill ha stadens utbud lättillgängligt. Uppsalahems nyproduktionsprojekt Trähusen kompletterar området längs med Dag Hammarskjölds väg med ytterligare hyresbostäder. Trähusen består av 99 bostäder varav hälften är ungdomsbostäder.

Planerad inflyttning våren 2021

Parkhusen Planerad inflyttning våren 2021

Hitta ditt nya hem i Parkhusen strax intill Gränbystadens galleria. Njut av närheten till många av vardagslivets bekvämligheter eller av promenader, lek och aktiviteter i parken direkt utanför. 44 bostäder med inflyttning våren 2021.

Planerad inflyttning 2021

Kronhuset Planerad inflyttning 2021

I det nya växande området Östra Sala backe endast 2 km från Uppsalas stadskärna byggs 132 nya hyresbostäder. Moderna ettor till fyror i två olika bostadshus, ett vitt och ett gult hus, Kronhuset. Här finns plats för både den lilla och den större familjen.

Planerad inflyttning 2021-2022

Flanören Planerad inflyttning 2021-2022

I ett av Rosendals mest centrala lägen, intill Torgny Segerstedts allé och torget, planerar Wallenstam för Flanören, ett nytt projekt med 161 lägenheter.

Planerad inflyttning 2021-2022

Älvdansen Planerad inflyttning 2021-2022

I Älvdansen, den växande stadsdelen i nordöstra Enköping, skapar EHB 163 klimatsmarta hyresrätter i form av 1:or, 1 1/2:or, 2:or och 3:or. Ett boende med allt du behöver i närområdet. Här bor du med naturen runt hörnet, men bara någon minut till stationen och ett utmärkt pendlarläge.

24 Avslutade projekt

Avslutat

Vråken Avslutat

Nu har du möjlighet att hitta ditt nya boende i familjära och fridfulla Alsike. Genovas nyproduktionsprojekt Vråken står redo för inflyttning i början av sommaren. Det miljöcertifierade bostadshuset består av stilfullt planerade lägenheter i storlekar från 1 till 3 rum och kök.

Avslutat

Gunstahem Avslutat

Gunsta är ett trivsamt, tryggt och familjärt litet samhälle, beläget 10 km öster om Uppsala. Här bygger Gunstahus 50 hyresbostäder både mindre bostäder i form av ettor och tvåor, men även rymligare treor och fyror.

Avslutat

Åkersberg Avslutat

I Åkersberg, det trivsamma området öster om centrala Enköping har Mälardalen Fastigheter uppfört 4 moderna hyresbostäder i form av tvåor och treor. Här får du ett genomtänkt boende i en trivsam och uppväxt miljö.

Avslutat

Cinnobern, Humlebaggen och Ekoxen Avslutat

Det naturnära området Bäcklösa längs Dag Hammarskjölds väg fortsätter att växa. Här bygger Uppsalahem nya hem i olika storlekar och olika etapper. Området har bra kommunikationer och är beläget ca 6 km från Uppsalas citykärna. Planerad inflyttning för etapp Ekoxen är i november.

Avslutat

Dansmästaren Avslutat

Välkommen till Dansmästaren - porten till Rosendal. Här har Uppsalahem och Studentstaden tillsammans uppfört 133 nya studentbostäder. 1-2 rum och kök med utmärkt läge till BMC, Uppsala universitet och Ångströmslaboratoriet.

Avslutat

Tre Vänner Avslutat

Tre Vänner består av 141 bostäder om 1-2 rum och kök fördelade på tre hus. Bostäderna är belägna i den populära stadsdelen Rosendal med två universitet, Akademiska sjukhuset och Stadsskogen som nära grannar.

Avslutat

Woodhouse Rosendal Avslutat

I den växande stadsdelen Rosendal bygger Skandia Fastigheter 158 bostäder. 1-4 rum och kök med hållbarhet och gemenskap i fokus. Här finns potential för att trivas riktigt bra! Inflyttning planerad till maj.

Avslutat

Rosendalsfältet Avslutat

Rosendalsfältet består av ett kvarter med 98 bostäder med fokus på lek, konst och umgänge. Här blandas lägenhetsstorlekar från ettor till fyror för att passa olika livssituationer. Naturliga mötesplatser byggs in för att främja trivsel, trygghet och samvaro.

Avslutat

Tryffelvägen Avslutat

På Tryffelvägen i populära Norby endast 5 km från Uppsala city har Sveafastigheter Bostad uppfört 71 nya hyresbostäder. Moderna ettor till fyror, alla med stora balkonger eller uteplatser. Fasad av trä och grön sedum på taken visar att den närliggande naturen stått modell vid utformandet.

Avslutat

Skolsta Avslutat

I Skolsta, det lilla växande samhället söder om Enköping, förmedlar vi 16 moderna hyresbostäder i form av tvåor och treor. Ett utmärkt boende för dig som vill bo på den lilla orten med lagom pendlingsavstånd till större städer. Inflyttning maj 2019.

Avslutat

Björkvägen Avslutat

K-Bostad förvaltar 22 nya hyresrätter i centrala Morgongåva. Ett centralt boende med allt du behöver i närområdet. Här har du naturen inpå husknuten, men bara fem minuter till stationen och ett utmärkt pendlarläge.

Avslutat

Brillinge Avslutat

I nyproduktionsprojektet Brillinge strax nordost om Gränbystadens galleria bygger Uppsalahem 109 nya moderna bostäder. Förutom hyresrätter och bostadsrätter, växer området med flera butiker, restauranger och service i Gränbystadens galleria och Gränbystaden.

Avslutat

Norra Kvarngärdet Avslutat

Välkommen till Stena Fastigheters gröna och populära projekt Norra Kvarngärdet 1,5 kilometer från centrala Uppsala. Här får du ett genomtänkt boende mitt i ett uppväxt och trivsamt grannskap med fina gårdar, gröna ytor och lekplatser.

Avslutat

Fullerö Avslutat

Välkommen till Fullerö hage och Slättös moderna hyresbostäder. Strax söder om Storvreta skapas ett nytt område med varierad bebyggelse, skolor och företagspark. Naturen finns runt knuten och pendlarläget är utmärkt.

Avslutat

Myrängen Avslutat

Sveafastigheter bygger moderna hyresrätter i det nya området Älvdansen i Enköping. Här finns allt från 1:or till 4:or med lite mer svängutrymme. Utmärkt läge med resecentrum ett stenkast bort, naturen runt knuten och city på tio minuters promenadavstånd. Första inflyttning är beräknad till sommaren 2019.

Avslutat

Gjutarängen Avslutat

Den sista etappen av bostäderna i projekt Gjutarängen på Mimmi Ekholmsplats i Luthagen, består av 30 nya ungdomsbostäder. Bostäderna är reserverade för dig som är över 18 år, men ännu inte fyllt 27 år. Det finns både vanliga hyresrätter, ungdoms- samt etagelägenheter i kvarteret.

Avslutat

Sadelmakaren Avslutat

Bostäderna i projekt Sadelmakaren i Enköping erbjuder allt från ytsmarta tvåor till större bostäder om 5 rum och kök. Grönt, centralt och modernt boende med 1,5 km till tågstationen.

Avslutat

Lilium Avslutat

I den växande stadsdelen Nyby hittar du Riksbyggens 252 moderna bostäder med fokus på tillgänglighet och funktionalitet. Området bjuder på naturnära omgivningar med fina promenadstråk och cykelvägar.

Avslutat

Senapsfabriken Avslutat

Längs Kungsgatan, där Slotts senapsfabrik tidigare låg, pågår förvandlingen från industriområde till attraktivt bostadsområde. Här bygger Riksbyggen citynära hyreslägenheter i projekt Senapsfabriken.

Avslutat

Cinnobern och Dykaren Avslutat

Med närhet till naturen förmedlar vi nu Uppsalahems 226 hyresbostäder i Bäcklösa. Området har bra kommunikationer och är beläget ca 6 km från Uppsalas citykärna.

Avslutat

Gränby Entré Avslutat

Gränby Entré ligger i ett modernt område, en armslängd från Gränbystadens galleria. Här finns det mesta du kan behöva i form av butiker, serveringar och service samtidigt som ett lättillgängligt naturområde ligger strax runt hörnet.

Avslutat

Östra Sala Backe Avslutat

I ByggVestas nyproducerade bostäder i Östra Sala Backe bor du granne med Gränbystaden och dess rika utbud av shopping, bio, gym och restauranger.

Avslutat

Skulptören Avslutat

I Rikshems nyproducerade bostäder i projektet Skulptören i Gränby kan du njuta av den härliga gemensamma takterrassen med utomhusgym och vacker vy över Uppsala.

Avslutat

Kantorn Avslutat

Projektet Kantorn består av välplanerade studentbostäder i Kvarngärdet. Promenadavstånd till centrala Uppsala, busshållplats ett stenkast från husknuten och bra cykelbanor gör området attraktivt. Kantorn utvecklas och byggs om till en fin mix av vanliga hyres-, ungdoms- samt studentbostäder.