Till innehållet
Galeonsvägen 6H
Antal rum
3 rum
Bostadsyta
71,1 m²
Hyra
10 610 kr
Inflyttning
2021-11-01
Anmäl senast
2021-09-18
Hyresvärd
K2A
Vanligt boende

Just nu är det 1 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Nu har du möjlighet att hitta ditt nya hem 500 meter från Mälaren!

Ett morgondopp vid bryggan i Mälaren, en morgontidning och en stunds avkopplade kaffe innan arbetsdagen börjar. Vem skulle inte vilja starta dagen så? I Bredsand har du den möjligheten. En kort promenad tar dig till Mälarens strand som inbjuder till sol, bad och fiske på sommaren och skridskoåkning när isen lagt sig. I skogen runt hörnet väntar bär- och svamprika gömställen och du hittar kilometerlånga vandringsleder strax utanför dörren.

Lägenheterna har genomtänkta planlösningar och lättmöblerade rum. Vita väggar tillsamman med genomgående parkett skapar en enhetlig känsla. De helkaklade badrummen har klinkers på golvet och tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har en kombinerad klädkammare/förråd för praktisk förvaring och en uteplats i form av balkong, terrass eller fransk balkong.

Värme ingår. Varm- & kallvatten ingår ej och debiteras ovanpå hyran. El och bredband ingår ej i hyran.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • När hyran är betald ska du ha en inkomst med ett bestämt belopp kvar efter skatt. För en ensamstående vuxen är beloppet 5 016 kronor. Och för sammanlevande makar eller sambor är beloppet på 8 287 kronor. Har du barn till och med 6 år ska du ha ytterligare upp till 2 662 kronor kvar per barn. Har du barn till och med 7 år eller äldre ska du ha ytterligare upp till 3 064 kronor kvar per barn.
  • När du kontrolleras för bostaden behöver du kunna uppvisa att du har efterfrågad inkomst från det datum kontraktet börjar gälla och 6 månader framåt.
  • Du kan sammanräkna din inkomst med make/maka/sambos inkomst. Medsökande behöver uppfylla samtliga krav och kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska efter förfrågan ange antal personer i hushållet. Antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
  • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg och dina 3 senaste lönespecifikationer (inklusive nuvarande månad) på Mina sidor under fliken Intyg/Dokument.
Rumsbeskrivning
3 Rum och kök
Storlek
71,1 m²
Hyra
10 610 kr (Grundhyra 8960 kr inklusive värme. Hyran som visas är med estimerade kostnader för varm/kallvatten, bredband, el och parkering som du tecknar på egen hand.)
Våning
1
Hiss
Finns ej
Max antal boende
4
Balkong/uteplats
Finns
Digital visning
Se en film från vår visningslägenhet som har samma materialval. Det är alltså inte den aktuella bostaden du söker som du ser. https://vimeo.com/508754348
Lägenhetsnummer
1104
Objektnummer
2020-0308-1104
Visning
Nej
Vanligt boende