Till innehållet
Idunvägen 8
Antal rum
2 rum
Bostadsyta
55 m²
Hyra
8 966 kr
Inflyttning
2021-11-01
Anmäl senast
2021-09-18
Hyresvärd
Sveafastigheter Bostad
Vanligt boende

Ingen har anmält intresse för denna bostad. Du skulle hamna först i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Under rådande omständigheter erbjuds ingen visning. Som sökande måste du vara beredd på att skriva avtal utan att ha sett bostaden.

Område


Kvarteret Myrängen erbjuder nybyggda och välplanerade lägenheter med balkong eller uteplats för de flesta lägenheterna. Myrängen har ett utmärkt pendlarläge med några minuters promenad från resecentrum. Myrängen ligger näst intill det stora handelscentret på myran-området med flera av Enköpings större livsmedelsbutiker och en hel del andra butiker.

Enköping citykärna når du till fots på 10 minuter. Kvarteret Myrängen ligger intill ett större ängs och skogsområde. Stor gemensam gård med damm, lekytor och plats för grillning och samvaro. Fastigheten har 68 utomhus parkeringar.

Lägenheter med smarta lösningar


Lägenheterna är modernt inredda i vitt med ekparkettgolv. I hyran ingår värme och kallvatten. Förbrukning av el och varmvatten tillkommer. Hyresgästen tecknar eget elavtal. Köken är utrustade med kombinerad kyl/frys och spis med häll.

Lägenheten är utrustad med diskmaskin som ingår i hyran. Badrummen är helkaklade i vitt med klinkergolv och inredda med dusch, tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin är standard i samtliga lägenheter. Alla våra fastigheter är rökfria.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • När hyran är betald ska du ha en inkomst med ett bestämt belopp kvar efter skatt. För en ensamstående vuxen är beloppet 5 016 kronor. Och för sammanlevande makar eller sambor är beloppet på 8 287 kronor. Har du barn ska du ha ytterligare upp till 3 064 kronor kvar per barn.
  • När du kontrolleras för bostaden behöver du kunna uppvisa att du har efterfrågad inkomst från det datum kontraktet börjar gälla och 6 månader framåt.
  • Du kan sammanräkna din inkomst. Medsökande behöver uppfylla samtliga krav och kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska efter förfrågan ange antal personer i hushållet, antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
  • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg och dina 3 senaste lönespecifikationer (inklusive nuvarande månad) på Mina sidor under fliken Intyg/Dokument.
Rumsbeskrivning
2 rum och kök
Storlek
55 m²
Hyra
8 966 kr
Våning
1
Hiss
Finns
Max antal boende
3
Balkong/uteplats
Finns
Lägenhetsnummer
1105
Objektnummer
100403-01-1105
Visning
Nej
Vanligt boende

Inga bilder finns inlagda på denna bostad