Till innehållet
Fannalundsvägen 12
Antal rum
1 rum
Bostadsyta
30 m²
Hyra
6 163 kr
Inflyttning
2021-11-02
Anmäl senast
2021-09-18
Hyresvärd
Enköpings Hyresbostäder
Ungdom

Ingen har anmält intresse för denna bostad. Du skulle hamna först i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Under rådande omständigheter erbjuds ingen visning. Som sökande måste du vara beredd på att skriva avtal utan att ha sett bostaden.

BÄSTA LÄGET FÖR ETT PRAKTISKT, SOCIALT & AKTIVT LIV! Centrum, mataffärer, förskola, skola, gymnasium, idrotts-, sim-, tennis-, padel- och ishall, golfbana, grönområden samt flera av Enköpings vackra parker ligger inom cirka 1,5 km så här får du bästa förutsättningar till ett såväl praktiskt som socialt och aktivt liv!

Dessutom är det bara cirka 1,4 km till resecentrum som är Enköpings knutpunkt för kollektivt resande. Med SJ tar man sig till Stockholms centralstation på ca 40 minuter, eller varför inte åka ca 12 minuter för att ansluta till SL:s rosa linje i Bålsta och resa vidare i deras nät? Res i andra riktningen med SJ och nå Västerås på ca 15 minuter!

I kvarteret Skiftnyckeln har EHB byggt 146 hyresbostäder varav 58 ungdomsbostäder i Bahco:s tidigare huvudkontor.

Ungdomsbostäderna utgörs av ett eller två rum och kök. Lägenheterna är enkelt och stilfullt planerade vilket innebär att du med fördel kan sätta din egen prägel på ditt hem.

Alla ungdomsbostäder har vitmålade väggar samt helkaklade badrum med plastmatta på golv. Badrummen är förberedda för enkel installation av egen tvättutrustning.

Fiber är indraget och du väljer själv om du vill lägga till tjänster som erbjuds av flera leverantörer via Open Universe. I hyran ingår 0,5mbit/s data och för närvarande cirka 15 tv-kanaler i det analoga nätet.

Hushållsel samt faktisk egen varmvattenförbrukning tillkommer utöver hyran. Kallvatten samt uppvärmning av bostaden via fjärrvärme ingår i hyran.

Bra förvaringsmöjligheter erbjuds i form av eget källarförråd och gemensam tvättstuga finns att tillgå på bottenplan.

Det finns bra gång- och cykelvägsförbindelser samt närbelägen busshållplats. För dig med bil finns möjlighet att komplettera med egen parkeringsplats via EHB:s separata kö för parkeringsplatser. Det finns parkeringsplatser med laddstolpe för elbil.

Fastigheten och alla bostäder skall vara rökfria såväl in- som utvändigt.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du ska vara yngre än 28 år.
  • Du ska ha egen inkomst minst 6 månader från att vi påbörjat kontrollen.
  • Du ska inte ha betalningsanmärkningar av betydelse.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
  • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg och dina 3 senaste lönespecifikationer (inklusive nuvarande månad) på Mina sidor under fliken Intyg/Dokument.
Rumsbeskrivning
1 Rum och Kök
Storlek
30 m²
Hyra
6 163 kr (Exkl, Varmvatten & El)
Våning
2
Hiss
Finns
Balkong/uteplats
Finns ej
Fiber
www.openuniverse.se
Individuell mätning
Varmvatten
Lägenhetsnummer
1206
Objektnummer
8011-1-1206
Visning
Nej
Ungdom

Inga bilder finns inlagda på denna bostad