Till innehållet
Hampus von Posts väg 2A
Antal rum
3 rum
Bostadsyta
68 m²
Hyra
10 457 kr
Inflyttning
omgående
Anmäl senast
2021-06-25
Hyresvärd
Svenska Studenthus
Studentboende

Just nu är det 4 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Nyproducerad studentlägenhet vid Campus Ultuna.
Här bor du gott i helt nybyggd studentlägenhet i en äldre fastighet. Den gamla skolfastighetens charm med generös takhöjd, stora fönster och vacker omgivning gör det här till ett studentboende utöver det vanliga.
Campus Ultuna är vackert belägen vid Fyrisåns strand och omgivet av grönområden. Husdjur är tillåtet i lägenheten. Lägenheten är omöblerad med undantag för två sängar med hotellstandard (90 x 200 cm), sängarna kan ej väljas bort eller flyttas ut från lägenheten. En kostnad om 200kr/månad tillkommer för sängar.
Kök med fullstor kyl/frys och spis med ugn. Du väljer själv bredbandsleverantör med vår öppna fiber. Lägenheten har 12-månadershyra. OBS! Om den 1:a i månaden infaller på en lördag, söndag eller annan helgdag blir inflytt första vardagen därefter. Ansökan om eller intyg för studier laddas upp i samband med bokning. Det är möjligt att hyra ut ett eller flera rum i lägenheten.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du ska uppvisa intyg om att du är studerande eller doktorerande vid Universitet eller Högskola i Uppsala med minst 15 högskolepoäng per termin. Doktorand ska uppvisa antagning på heltid samt en aktivitetsgrad på minst 50 procent.
  • Du som har som avsikt att studera i höst behöver uppvisa att du sökt minst halvtidsstudier á 15 högskolepoäng. När terminen är påbörjad ska du visa ditt registreringsintyg.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska avse att bo stadigvarande i bostaden.
  • Det finns ingen möjlighet till visning av bostaden. Titta på exempelritningen som finns i annonsen innan du bestämmer om du är intresserad av bostaden.
Rumsbeskrivning
3 Rum och kök
Storlek
68 m²
Hyra
10 457 kr
Våning
0
Hiss
Ingen uppgift
Balkong/uteplats
Finns ej
Lägenhetsnummer
1006
Objektnummer
1016-0102-1006
Visning
Nej
Studentboende