Till innehållet
Sandmarksgatan 26
Antal rum
2 rum
Bostadsyta
51 m²
Hyra
8 986 kr
Inflyttning
2021-09-01
Anmäl senast
2021-06-25
Hyresvärd
Sveafastigheter Bostad
Projekt
Murgrönan
Nyproduktion Vanligt boende

Just nu är det 4 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Här finns 33 hyresrätter som ligger granne med vårt kollektivboende Rudbeckia, med varierande lägenhetstyper och storlekar, från 1 rok på 28 kvm till 4 rok på 88 kvm. Några lägenheter har uthyrningsdel med delad yttre hall och egna ingångar. De flesta lägenheterna har egen uteplats eller balkong samt tillgång till en gemensam gård. Lägenheterna liksom alla våra hus är rökfria.

Område


Kv Murgrönan ligger i Rosendal, strategiskt placerad nära kommunikationer och fina naturområden så som den fantastiska Stadsskogen. Cykel och gångväg är väl utbyggt i området.

Lägenheter med smarta lösningar


Lägenheterna är modernt inredda i vitt med ekparkettgolv. Köken är utrustade med kombinerad kyl/frys och spis med glaskeramikhäll. Skåp och lådor är vita. Badrummen är helkaklade i vitt med klinkergolv och inredda med dusch. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin är standard i samtliga lägenheter. Ett mindre förråd ingår till lägenheterna och ligger på källarplan.

I hyran ingår värme och kallvatten. Förbrukning av el och varmvatten tillkommer som debiteras av hyresvärden. Digitalt grundutbud från Com Hem ingår i hyran. Bredband kan tecknas med Com Hem eller valfri leverantör via Com Hems öppna fiber (www.stockholm.itux.se).

Service


Förskola, butiker och annan service finns runt hörnet, mer information om området finns på Uppsala kommuns hemsida, http://rosendal.uppsala.se.
Det finns inte några parkeringsplatser för bil att hyra i fastigheten, men det finns gott om cykelparkering.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • När hyran är betald ska du ha en inkomst med ett bestämt belopp kvar efter skatt. För en ensamstående vuxen är beloppet 5 016 kronor. Och för sammanlevande makar eller sambor är beloppet på 8 287 kronor. Har du barn ska du ha ytterligare upp till 3 064 kronor kvar per barn.
  • När du kontrolleras för bostaden behöver du kunna uppvisa att du har efterfrågad inkomst från det datum kontraktet börjar gälla och 6 månader framåt.
  • Du kan sammanräkna din inkomst. Medsökande behöver uppfylla samtliga krav och kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska efter förfrågan ange antal personer i hushållet, antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
  • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg och dina 3 senaste lönespecifikationer (inklusive nuvarande månad) på Mina sidor under fliken Intyg/Dokument.
Rumsbeskrivning
2 rum och kök
Storlek
51 m²
Hyra
8 986 kr
Våning
2
Hiss
Finns
Max antal boende
3
Balkong/uteplats
Finns ej
Lägenhetsnummer
1202
Objektnummer
101202-02-1202
Visning
Nej
Nyproduktion Vanligt boende