Till innehållet
Vråtorpsgatan 18
Antal rum
3 rum
Bostadsyta
71 m²
Hyra
11 483 kr
Inflyttning
omgående
Anmäl senast
2021-06-25
Hyresvärd
Genova Property Group
Vanligt boende

Ingen har anmält intresse för denna bostad. Du skulle hamna först i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Ljus och yteffektiv trea i lugna och familjevänliga Alsike! Högt läge i huset och balkong.

Välplanerad lägenhet med hög standard och genomtänkta materialval. Väggarna är målade i en ljusgrå kulör och på golvet ligger ett parkettgolv i ljus ek. I hallens entré finns en mindre yta med klinkergolv i en grå nyans. Köken har vit skåpinredning från Ballingslöv. Kyl, frys, spishäll med varmluftsugn samt diskmaskin. Helkaklat badrum med kommod, spegelskåp och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden färdigställdes genom nyproduktion i juni 2020. Bilderna är renderade och visar ett genomsnitt för bostädernas utseende.

För att värna om hög trivsel och god boendemiljö för alla hyresgäster är rökning inte tillåtet i Genovas fastigheter. Rökning är förbjudet i lägenheter, i allmänna utrymmen, på balkonger och i direkt anslutning till fastigheten.

Alla lägenheter från plan ett och uppåt har luftiga balkonger med fin utsikt över grannskapet. Lägenheterna på entréplan har fransk balkong. Till varje lägenhet finns ett tillhörande lägenhetsförråd på vinden. Möjlighet till parkeringsplats finns på fastighetens parkering till vilka det råder separat kö genom anlitat parkeringsbolag.

I hyran ingår kallvatten och uppvärmning, varmvatten debiteras separat efter förbrukning. Varje hyresgäst tecknar eget elnät- och elhandelsavtal samt hemförsäkring för bostaden. Fiber finns indraget genom Telia och hyresgästen tecknar själv det utbud eller de tjänster som önskas och finns tillgängliga hos leverantören.

I Alsike ligger mataffären, naturen och skolan nära. Om du har barn finns lekplatser och barnens kompisar i samma familjevänliga område. Gillar du aktivitet breder naturen ut sig strax intill med fina promenadstråk och upplysta elljusspår. Här får du ett grönt, trivsamt och hållbart boende med storstäder som Uppsala och Stockholm på bekvämt pendlingsavstånd. Tåget mellan Stockholm och Uppsala stannar i Centrala Knivsta, en kort bil eller busstur från Alsike. Det tar 29 minuter till Stockholm Central, 9 minuter till stationen i Uppsala och knappt 5 min till Arlanda som ligger ca 2 mil bort.

Kriterier för bostaden

 • Du ska vara 18 år eller äldre.
 • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
 • Du ska ha en årsinkomst på minst 413.388 kr brutto.
 • När du kontrolleras för bostaden behöver du kunna uppvisa att du har efterfrågad inkomst från det datum kontraktet börjar gälla och 6 månader framåt.
 • Du kan sammanräkna din inkomst med make/maka/sambos inkomst. Medsökande behöver uppfylla samtliga krav och kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
 • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
 • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
 • Du ska vid förfrågan ange antal personer i hushållet. Antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
 • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
 • Viktigt! Du behöver ladda upp ett Familjebevis från skatteverket på Mina sidor under fliken Dokument/Intyg.
 • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg och dina 3 senaste lönespecifikationer (inklusive nuvarande månad) på Mina sidor under fliken Intyg/Dokument.
Rumsbeskrivning
3 rum och kök
Storlek
71 m²
Hyra
11 483 kr (I hyran ingår kallvatten och uppvärmning)
Våning
2
Hiss
Finns
Max antal boende
4
Balkong/uteplats
Finns
Parkering
Finns (separat kö gäller)
Förråd
Finns
Spis
Induktionshäll
Tvättmaskin
Kombimaskin
Fiber
Öppen fiber med Telia
Diskmaskin
Finns
Lägenhetsnummer
1207
Objektnummer
371-1207-2
Visning
Nej
Vanligt boende