Till innehållet
Fyrislundsgatan 33 E
Antal rum
2 rum
Bostadsyta
60,5 m²
Hyra
10 551 kr
Inflyttning
omgående
Anmäl senast
2021-06-25
Hyresvärd
Sveafastigheter Bostad
Vanligt boende

Just nu är det 2 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Område


Cykelkungen ligger vid Fyrislundsgatan/Johannesbäcksgatan, strategiskt placerad nära kommunikationer och fina naturområden. Cykel och gångväg är väl utbyggt i området. Här finns 99 hyresrätter med varierande lägenhetstyper och storlekar, från 1 rok på 20 kvm till 5 rok på 112 kvm. Etagelägenheter i bottenplan med radhuskänsla, till etagelägenheter på vinden.

Lägenheter med smarta lösningar


Lägenheterna är modernt inredda i vitt med ekparkettgolv. Köken är utrustade med kombinerad kyl/frys och spis med glaskeramikhäll. Lägenheterna liksom alla våra hus är rökfria. De flesta lägenheterna har egen uteplats eller balkong och en gemensam takterrass samt en gemensam gård.

Service


Här finns förskola, butiker och annan service runt hörnet, mer information om området finns på Uppsala kommuns hemsida. http://ostrasalabacke.uppsala.se/

Cykelkungen är ett boende för dig som gillar att cykla. Det finns inte några parkeringsplatser för bil att hyra i fastigheten, men det finns gott om cykelparkering och även ett mindre verkstadsutrymme utrustat med cykelpump, förvaring av cykeldäck samt cykelpool där man kan låna tex en eldriven lådcykel. Vill man inte alltid cykla så finns två bilpoolsbilar uppställda på gården.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • När hyran är betald ska du ha en inkomst med ett bestämt belopp kvar efter skatt. För en ensamstående vuxen är beloppet 5 016 kronor. Och för sammanlevande makar eller sambor är beloppet på 8 287 kronor. Har du barn ska du ha ytterligare upp till 3 064 kronor kvar per barn.
  • När du kontrolleras för bostaden behöver du kunna uppvisa att du har efterfrågad inkomst från det datum kontraktet börjar gälla och 6 månader framåt.
  • Du kan sammanräkna din inkomst. Medsökande behöver uppfylla samtliga krav och kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska efter förfrågan ange antal personer i hushållet, antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
  • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg och dina 3 senaste lönespecifikationer (inklusive nuvarande månad) på Mina sidor under fliken Intyg/Dokument.
Rumsbeskrivning
2 rum och kök
Storlek
60,5 m²
Hyra
10 551 kr
Våning
4
Hiss
Finns
Max antal boende
3
Balkong/uteplats
Finns
Lägenhetsnummer
1403
Objektnummer
100801-05-1403
Visning
Nej
Vanligt boende
Lägenhetsritning

Lägenhetsritning

Inga bilder finns inlagda på denna bostad