Till innehållet
Torgny Segerstedts Allé 3
Antal rum
3 rum
Bostadsyta
74,1 m²
Hyra
11 902 kr
Inflyttning
2021-10-01
Anmäl senast
2021-06-22
Hyresvärd
ByggVesta
Vanligt boende

Just nu är det 5 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Under rådande omständigheter erbjuds ingen visning. Som sökande måste du vara beredd på att skriva avtal utan att ha sett bostaden.

I vårt bostadskvarter på Rosendalsfältet får konsten en framträdande roll både på huset och på gården. Utsmyckningar och målningar samspelar med byggnadernas form och gårdarnas utformning och grönskan har ett konstnärligt uttryck med ett starkt fokus på barn och lek. Husen får levande bottenvåningar med förgårdar mot gatan och innergården planerar vi fylla med ytor att leka, vila och umgås för både barn och vuxna.

Lägenheterna är ljusa och välplanerade med vitmålade väggar och genomgående ekparkettgolv utom i hall och badrum där det är klinkergolv. Nästan alla lägenheter har balkong eller uteplats och till varje lägenhet hör även ett förråd i källaren eller på vinden.

Köken har vit skåpinredning från Vedum, köksbänk i mörk laminat, spis med ugn och glaskeramikhäll, kyl och frys i fullhöjd alternativt kombinerad kyl/frys, beroende på lägenhetsstorlek. I de större lägenheterna är det förberett för diskmaskin.

Badrummen är helkaklade i vitt med klinkergolv, spegelskåp ovan handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombinerad tvätt/tork beroende på lägenhetstorlek.

I källarplan finns garage för 25 bilar, och ett P-hus (Uppsala kommuns) bredvid oss har 19 reserverade platser för ByggVestas hyresgäster. Markplan på P-huset kommer att bli en stor livsmedelsbutik (Hemköp) I vår fastighet finns även plats för cyklar och barnvagnar.

Precis bredvid vår fastighet ligger Grindstugans förskola och i området byggs ytterligare förkolor samt grundskola. (I dagsläget finns redan en gymnasieskola)

Här bor du helt nära naturreservatet Kronparken. Lummiga parker kantar bostadskvarter och små torg, och till busshållplatsen som trafikeras av flera linjer tar det inte många minuter att gå.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • När hyran är betald ska du ha en inkomst med ett bestämt belopp kvar efter skatt. För en ensamstående vuxen är beloppet 5 016 kronor. Och för sammanlevande makar eller sambor är beloppet på 8 287 kronor. Har du barn ska du ha ytterligare upp till 3 064 kronor kvar per barn.
  • När du kontrolleras för bostaden behöver du kunna uppvisa att du har efterfrågad inkomst från det datum kontraktet börjar gälla och 6 månader framåt.
  • Du kan sammanräkna din inkomst med den/de du ska bo med. Medsökande behöver uppfylla samtliga krav och kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska vid förfrågan ange antal personer i hushållet. Antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
  • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg och dina 3 senaste lönespecifikationer (inkl nuvarande månad) på Mina sidor under fliken Intyg/Dokument.
Rumsbeskrivning
3 rum och kök
Storlek
74,1 m²
Hyra
11 902 kr (Värme och varmvatten tillkommer, eget elavtal)
Våning
4
Hiss
Finns
Max antal boende
4
Balkong/uteplats
Finns
Badrum
Större lägenheter har badkar samt separat tvätt och torktumlare i vitt. Mindre lägenheter har dusch samt kombimaskin i vitt (Cylinda), Den här lägenheten har 1 st tvättmaskin & 1 st torktumlare
Uppvärmning
Egenvärme
Kabel-TV
Kabel-TV finns via ComHem.
Bredband
ComHem
Kök
Förberett för diskmaskin
Lägenhetsnummer
1301
Objektnummer
37501-11301
Visning
Nej
Vanligt boende