Till innehållet
Fyrislundsgatan 39 A
Antal rum
2 rum
Bostadsyta
48 m²
Hyra
8 993 kr
Inflyttning
omgående
Anmäl senast
2021-06-22
Hyresvärd
ByggVesta
Projekt
Kronhuset
Nyproduktion Vanligt boende

Just nu är det 3 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

LÄGENHETERNA: Bostädernas storlek varierar mellan 1 till 4 rum och kök så här finns plats för både den lilla och den större familjen. En väl genomtänkt planlösning har placerat de sociala ytorna med det öppna köket och vardagsrummet ut mot gatan medan den mer privata delen med sovrum vetter ut mot den lugnare innergården.

Här finns flera platser där du kan njuta av både avkopplande och sociala stunder. Mys med en god bok på din egen balkong/uteplats, mingla med kompisarna på den gemensamma innergården eller hälsa släkt och vänner välkomna i de gröna förträdgårdarna.

Alla bostäderna i det vita huset har balkonger alternativt uteplats på markplan. I det gula huset kommer det istället att finnas en loftgång som löper längs med husväggen. Den gemensamma innergården ligger i söderläge för att fånga både förmiddags- och eftermiddagssolen. Med stora uteplatser, mycket grönska och goda möjligheter till lek och umgänge blir gården en social plats för hyresgästerna. Mellan gatan och husen växer de gröna förträdgårdarna fram som ger en ombonad och inbjudande känsla.
I det vita huset har alla lägenheter balkong eller privat uteplats på bottenvåningen medan det gula Kronhuset inte har balkonger, men charmiga loftgångar mot den soliga innergården.

GÅRDEN: Gårdsmiljön rymmer flera mötesplatser, lummig växtlighet och öppna gräsytor. Genom dess mitt löper ett centralt stråk med kopplade samlingsplatser av träterrasser och mindre pergolor. En större berså med långbord och grill ligger mitt på gården, liksom en inramad lekplats. Vegetation i flera skikt med växlande karaktärer över året ger skydd åt privata uteplatser. I utkanten av gården finns ett pärl-band av regnträdgårdar förbundna med ränndalar som ramas in av en variation av buskar och träd.

NÄROMRÅDET: Knappt två kilometer från stadskärnan växer Uppsalas nyaste område fram, med Fyrislundsgatan som huvudgata. Här kommer fokus ligga på variationen mellan bebyggelse med nytänkande arkitektur och grönskande parker. Här finns både Årstaparken och Källparken, men fler nya parker kommer att anläggas. I läget mellan Salabacke och Årsta finns närhet till både Gränby Centrums stora shoppingmall samt Årsta centrum.

KOMMUNIKATION: Uppsala citykärna ligger på bekvämt cykelavstånd och kollektivtrafik finns också nära till hands. I Östra Sala backe ska det kännas naturligt och enkelt att förflytta sig på ett miljövänligt sätt. Målet är att Östra Sala backe ska bli ett av Sveriges mest cykeltäta områden. Idag trafikerar fyra busslinjer Sala backe och Årsta 4, 7, 9 och 41. Östra Sala backe ska anpassas till ett utbyggt stomlinjenät med snabba kollektivtrafikstråk och attraktiva hållplatslägen.

SKOLOR OCH FÖRSKOLOR: I området har man nära till både skolor och förskolor i Salabacke och Årsta. Det byggs även ett nytt omsorgsboende i området som inrymmer 6 avdelningar med förskola.

SERVICE: På bara 5 minuters promenad kan du botanisera bland ett stort utbud av butiker, och service av alla de slag i Gränbystaden. Där finns allt du kan tänka dig , till exempel stora matvarubutiker, gym, aktivitetsarena och 25 restauranger och caféer. Ungefär lika nära ligger Årsta centrum. Här hittar man, förutom affärer, apotek, restaurang och olika serviceföretag också en av Uppsala läns landstings största vårdcentraler och Folktandvården. Årstakyrkan finns också i Årsta Centrum med kyrklig verksamhet och barn- och ungdomsverksamhet.

NATUR OCH FRITID: Källparken är en stadsdelspark i Sala backe. Den fick sitt namn efter Trefaldighetskällan som ligger på platsen. Här samlas människor i alla åldrar och dagligen passerar fotgängare och cyklister parken. Parken är grön och frodig och kan stoltsera med en egen amfiteater.
Årstaparken är en tidstypisk stadsdelspark från 1970-talet med dungar och stora öppna gräsytor för lek och idrott. Runt hela parken går en trevlig löparslinga. Både Källparken och Årstaparken kommer att rustas upp och utvecklas. Ny kvarterspark och parkstråk/områden kommer att tillgodose behovet av rekreationsområden och bättre knyta ihop befintliga parker och grönområden. Vaksala prästgårdshage framför Vaksala kyrka kan komma att utvecklas med bland annat strövområden.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • När hyran är betald ska du ha en inkomst med ett bestämt belopp kvar efter skatt. För en ensamstående vuxen är beloppet 5 016 kronor. Och för sammanlevande makar eller sambor är beloppet på 8 287 kronor. Har du barn ska du ha ytterligare upp till 3 064 kronor kvar per barn.
  • När du kontrolleras för bostaden behöver du kunna uppvisa att du har efterfrågad inkomst från det datum kontraktet börjar gälla och 6 månader framåt.
  • Du kan sammanräkna din inkomst med den/de du ska bo med. Medsökande behöver uppfylla samtliga krav och kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska vid förfrågan ange antal personer i hushållet. Antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
  • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg och dina 3 senaste lönespecifikationer (inkl nuvarande månad) på Mina sidor under fliken Intyg/Dokument.
Rumsbeskrivning
2 rum och kök
Storlek
48 m²
Hyra
8 993 kr (Värme och varmvatten tillkommer på hyran)
Våning
2
Hiss
Finns
Max antal boende
3
Balkong/uteplats
Finns ej
Förråd
Finns till alla fastigheter
Hiss
Hiss finns
Bredband
ComHem finns som Leverantör
Balkong
Lägenheterna i det vita huset har balkong/uteplats, det gula huset har loftgång.
Interiör
Samtliga lägenheter är vitmålade och har genomgående ekparkett, förutom i hall och badrum där det finns ett mörkt klinkergolv.
Kök
Kök med vit skåpinredning från Vedum, samt kakel över bänkskiva i laminat. Köken är utrustade med vit spis med glaskeramikhäll (Cylinda)och varmluftsugn samt köksfläkt. Lägenheter över 50 kvm har kyl och frys i full höjd. Lägenheter under 50 kvm har kombinerad kyl/frys Möjlighet finns att byta ut ett golvskåp mot diskmaskin i 2 rok och större , då det är framdraget el och vatten för detta.
Badrum
Badrum med vitt kakel på väggar och mörkt klinkergolv. Större lägenheter har badkar samt separat tvätt och torktumlare i vitt (Cylinda). Mindre lägenheter har dusch samt kombimaskin i vitt (Cylinda)
Uppvärmning
Egenvärme
Garage
Det finns garageplatser i källarplanet
Sophantering
Det finns 2 st gemensamma sopsorteringsrum beläget på bottenplan
Kabel TV
Kabel TV finns via ComHem
Digital visning
Se en filmad visning av vår visningslägenhet, vimeo.com
Lägenhetsnummer
1205
Objektnummer
61201-41205
Visning
Nej
Nyproduktion Vanligt boende
Detta är en exempelbild på hur våra lägenheter kan se ut

Detta är en exempelbild på hur våra lägenheter kan se ut

Detta är en exempelbild på hur våra lägenheter kan se ut

Detta är en exempelbild på hur våra lägenheter kan se ut

Detta är en exempelbild på hur våra lägenheter kan se ut

Detta är en exempelbild på hur våra lägenheter kan se ut

Detta är en exempelbild på hur våra lägenheter kan se ut

Detta är en exempelbild på hur våra lägenheter kan se ut

Detta är en exempelbild på hur våra lägenheter kan se ut

Detta är en exempelbild på hur våra lägenheter kan se ut

Detta är ett exempel på hur våra lägenheter kan se ut

Detta är ett exempel på hur våra lägenheter kan se ut