Till innehållet
Bröderna Berwalds väg 57
Antal rum
3 rum
Bostadsyta
74 m²
Hyra
6 109 kr
Inflyttning
2021-07-01
Anmäl senast
2021-06-13
Hyresvärd
Rikshem
Vanligt boende
Korttidskontrakt

Tillfälligt boende där du behåller din kötid

Just nu är det 14 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Under rådande omständigheter erbjuds ingen visning. Som sökande måste du vara beredd på att skriva avtal utan att ha sett bostaden.

Korttidskontrakt i Gottsunda!- Välplanerad lägenhet med tre rum och kök: hall med avhängningsmöjligheter, två rymliga sovrum, klädkammare och balkong.
- Ingen visning kommer att erbjudas.
- Planritning: viss avvikelse kan förekomma.

KORTTIDSKONTRAKT!

I bostadsområdet planeras för omfattande ombyggnationer. Lediga lägenheter i detta område hyrs därför ut på korttidskontrakt och du som hyresgäst har möjlighet att bo kvar till dess att Rikshem har behov av bostaden, antingen för renovering eller för evakuering inom Rikshems bestånd.

Avtalet skrivs med en månads avtalstid och förlängs automatiskt en månad i taget om inte uppsägning sker. En (1) kalendermånads ömsesidig uppsägningstid tillämpas och ett avtal gällande avstående från besittningsskydd ska undertecknas vid avtalsskrivande.

Lägenheten hyrs ut i befintligt skick och enbart nödvändiga reparationer utförs och du har inte heller möjlighet att göra tillval.

Lägenheten hyrs ut tillfälligt och du som hyresgäst har möjlighet att bo kvar tills dess att Rikshem har behov av bostaden. Avtalet löper en månad i taget med en kalendermånads uppsägningstid och ett avtal gällande avstående från besittningsskydd ska undertecknas vid avtalsskrivande.

Lägenheten hyrs ut i befintligt skick och enbart nödvändiga reparationer utförs och du har inte heller möjlighet att göra tillval.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • När hyran är betald ska du ha en inkomst med ett bestämt belopp kvar efter skatt. För en ensamstående vuxen är beloppet 5 016 kronor. Och för sammanlevande makar eller sambor är beloppet på 8 287 kronor.
  • Om din taxerade inkomst enligt Skatteverket inte uppfyller inkomstkravet kan du behöva uppvisa intyg som styrker att du har efterfrågad inkomst från det datum kontraktet börjar gälla och 3 månader framåt.
  • Du kan sammanräkna din inkomst med make/maka/sambos inkomst. Medsökande behöver uppfylla samtliga krav och kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska efter förfrågan ange antal personer i hushållet, antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
Rumsbeskrivning
3 rum och kök
Storlek
74 m²
Hyra
6 109 kr (inklusive värme och vatten)
Våning
1
Hiss
Finns ej
Max antal boende
4
Balkong/uteplats
Finns
Hushållsel
Ingår ej
TV
Basutbud ingår
Bredband
Z-market, ingår ej , zmarket.se
Område
Gottsunda, www.rikshem.se
Bilplatser
Förmedlas via Rikshems hemsida, minasidor.rikshem.se
Lägenhetsnummer
1101
Objektnummer
2113-5720139
Visning
Nej
Vanligt boende
Korttidskontrakt

Tillfälligt boende där du behåller din kötid

Planlösning 5

Planlösning 5

Övriga bilder 3

Övriga bilder 3

Övriga bilder 4

Övriga bilder 4