Till innehållet
Rombergsgatan 40
Antal rum
1 rum
Bostadsyta
43 m²
Hyra
4 459 kr
Inflyttning
2021-11-01
Anmäl senast
2021-06-12
Hyresvärd
Enköpings Hyresbostäder
Senior

Just nu är det 2 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Under rådande omständigheter erbjuds ingen visning. Som sökande måste du vara beredd på att skriva avtal utan att ha sett bostaden.

Husen i Romberga är omväxlande låg- och höghus som byggdes ursprungligen 1961-1964 och rustades upp rejält 1989-1993 och är ett av EHB:s större bostadsområden. Renoveringen av våra nästan 700 bostäder i Romberga kommer pågå under de närmaste åren med bland annat stamrenovering, då även justering av hyran kommer ske.
Mer information finns på https://www.romberga.nu/

I bostadsområdet Romberga finns flera stora gröna innergårdar med lekplatser. Området ligger intill det stora handelscentret på Myran-området, som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger, gym och service. Det finns även förskolor, skola samt idrottsplats inom promenadavstånd. Romberga fritidsgård drivs av Fritidsförvaltningen med stöd av EHB och är en mötesplats för de boende.

Till resecentrum är det cirka 1,4 km vilket är Enköpings knytpunkt för kollektivt resande. Med SJ tar man sig till Stockholms centralstation på ca 40 minuter, eller varför inte åka ca 12 minuter för att ansluta till SL:s rosa linje i Bålsta och resa vidare i deras nät? Res i andra riktningen med SJ och nå Västerås på ca 15 minuter! Området är lätt att nå med bil från både E18 mot Stockholm och Västerås och väg 70 mot Sala och Fjärdhundra.

Fiber är indraget och du väljer själv om du vill lägga till tjänster som erbjuds av flera leverantörer via Open Universe. I hyran ingår 0,5mbit/s data och för närvarande cirka 15 tv-kanaler i det analoga nätet.

Hushållsel tillkommer utöver hyran. Vatten samt uppvärmning av bostaden via fjärrvärme ingår i hyran.

Bra förvaringsmöjligheter erbjuds i form av eget förråd och gemensam tvättstuga och grovtvättstuga finns i bostadsområdet.

Det finns bra gång- och cykelvägsförbindelser samt närbelägen busshållplats. För dig med bil finns möjlighet att komplettera med egen parkeringsplats via EHB:s separata kö för parkeringsplatser.

Bilderna är exempelbilder från bostadsområdet.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 65 år eller äldre.
  • Du ska ha egen inkomst minst 6 månader från att vi påbörjat kontrollen
  • Du ska inte ha betalningsanmärkningar av betydelse.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
  • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg och dina 3 senaste lönespecifikationer (inklusive nuvarande månad) på Mina sidor under fliken Intyg/Dokument.
Rumsbeskrivning
1 Rum och Kök
Storlek
43 m²
Hyra
4 459 kr
Våning
3
Hiss
Finns
Balkong/uteplats
Finns
65 +
Ja
Fibernät
www.openuniverse.se
Lägenhetsnummer
1306
Objektnummer
1742-1-0344
Visning
Nej
Senior

Inga bilder finns inlagda på denna bostad