Till innehållet
Jan Brauners väg 1B
Antal rum
3 rum
Bostadsyta
73 m²
Hyra
11 008 kr
Inflyttning
2021-07-15 (tidigare inflytt är möjlig)
Anmäl senast
2021-06-12
Hyresvärd
Svenska Studenthus
Studentboende

Just nu är det 4 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Nyproducerad studentlägenhet vid Campus Ultuna.

Här bor du gott i helt nybyggd studentlägenhet i en äldre fastighet. Den gamla skolfastighetens charm med generös takhöjd, stora fönster och vacker omgivning gör det här till ett studentboende utöver det vanliga.
Campus Ultuna är vackert belägent vid Fyrisåns strand och omgivet av grönområden. Husdjur är tillåtet i lägenheten. Lägenheten är omöblerad med undantag för två sängar med hotellstandard (90 x 200 cm), sängarna kan ej väljas bort eller flyttas ut från lägenheten. Kök med fullstor kyl/frys och spis med ugn. Du väljer själv bredbandsleverantör med vår öppna fiber. Det är möjligt att hyra ut ett eller flera rum i lägenheten.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du ska uppvisa intyg om att du är studerande eller doktorerande vid Universitet eller Högskola i Uppsala med minst 15 högskolepoäng per termin. Doktorand ska uppvisa antagning på heltid samt en aktivitetsgrad på minst 50 procent.
  • Du som har som avsikt att studera i höst behöver uppvisa att du sökt minst halvtidsstudier á 15 högskolepoäng. När terminen är påbörjad ska du visa ditt registreringsintyg.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska avse att bo stadigvarande i bostaden.
  • Det finns ingen möjlighet till visning av bostaden. Titta på exempelritningen som finns i annonsen innan du bestämmer om du är intresserad av bostaden.
Rumsbeskrivning
Rum och kök
Storlek
73 m²
Hyra
11 008 kr (Två sängar (90cmx200cm) à 200kr/månad, värme, vatten och elschablon ingår i hyran. Bredband ingår ej i hyran, eget abonnemang tecknas med valfri operatör på Open Universe. )
Våning
0
Hiss
Finns
Max antal boende
4
Balkong/uteplats
Finns ej
Lägenhetsnummer
1002
Objektnummer
1016-0104-1002
Visning
Nej
Studentboende