Till innehållet
Vivelvägen 22
Antal rum
1 rum
Bostadsyta
34,6 m²
Hyra
5 593 kr
Inflyttning
2021-07-06
Anmäl senast
2021-04-11
Hyresvärd
Uppsalahem
Vanligt boende

Just nu är det 155 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Under rådande omständigheter erbjuds ingen visning. Som sökande måste du vara beredd på att skriva avtal utan att ha sett bostaden.

Nu är det snart dags för inflytt i våra nyproducerade hyresrätter i det vi kallar Trähusen, Bäcklösa Etapp 3. Lägenheterna i den här etappen är om 1 rok, 2 rok samt 1 st lägenhet om 3 rok. Hälften av lägenheterna är ungdomslägenheter.
Alla lägenheter har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Duschrummet är helkaklat med grå klinker på golv och vitt kakel på vägg. Köket har vita luckor, vitt kakel ovan köksbänk och mörk bänkskiva.
Alla lägenheter är utrustade med diskmaskin och säkerhetsdörr med tittöga.
Det finns ett förråd till varje lägenhet i angränsande fastighet. Det finns ingen gemensam tvättstuga då lägenheterna är utrustade med tvättmaskin-torktumlare eller kombimaskiner. Alla lägenheter har en balkong eller uteplats. De två första månaderna tar vi ut en schablonkostnad för vattnet. Denna läggs på hyran. From månad tre betalar du den faktiska vattenförbrukningen för din lägenhet.
De gemensamma utrymmen som finns är cykelrum, barnvagnsrum och miljöstugor.

I den här fastigheten har vi installerat ett digitalt låssystem som heter Iloq. Det innebär i stort att om en nyckel tappas bort behöver låset inte bytas ut och behöver inte anpassas till nya nycklar, utan vi kan lätt av- eller omprogrammera nyckeln. Ingen obehörig kopiering av nycklar. Det är lätt att utreda missbruk av ett gemensamt utrymme och en enda nyckel räcker.

För att söka p-plats anmäler du intresse på ledig plats via vår hemsida. Det finns även en sms-parkering i området. För närvarande råder det stor brist på parkeringsplatser.

Här bor du med närhet till skog och natur och omgivningarna består av hagar och åkermark vilket är ett av Bäcklösas största kvaliteter!
Här finns stadsbussar och fina cykelvägar som tar dig bort till citys alla butiker och restauranger samt till bad och båtliv vid Lyssnaängen och Skarholmen.
Bara ett stenkast bort ligger Ultuna med Universitetsdjursjukhuset och Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Inom promenadavstånd finns Friskis & Svettis för dig som vill träna. Härifrån har du ca 1,5 km till all tänkbar service vid Gottsunda centrum. In till Uppsala centrum är det ungefär 6 km. Busshållplatser finns på gångavstånd, för mer info titta på UL´s hemsida. Välkommen till Östra Bäcklösa!


Bilderna du ser har vi tagit under produktionen, så att du kan få en känsla för hur det kommer se ut. Det är alltså inte den aktuella bostaden du söker, som du ser.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får ha max 1 betalningsanmärkning, vid fler kan en privat borgensman användas som säkerhet.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt eventuellt kunna styrka uppsägning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
Rumsbeskrivning
1 rum o kök
Storlek
34,6 m²
Hyra
5 593 kr (Inkl värme och schablonkostnad för vatten)
Våning
0
Hiss
Finns
Balkong/uteplats
Ingen uppgift
Uteplats
Sydväst
Hygienutrymme
Dusch
Energideklaration
www.boverket.se
Område
www.uppsalahem.se
Lägenhetsnummer
1002
Objektnummer
0640-015-01-0437
Visning
Nej
Vanligt boende