Till innehållet
Albert Engströmsgatan 13
Antal rum
3 rum
Bostadsyta
81 m²
Hyra
8 958 kr
Inflyttning
2021-05-01 (tidigare inflytt är möjlig)
Anmäl senast
2021-04-10
Hyresvärd
Rikshem
Vanligt boende
Korttidskontrakt

Tillfälligt boende där du behåller din kötid

Just nu är det 10 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Under rådande omständigheter erbjuds ingen visning. Som sökande måste du vara beredd på att skriva avtal utan att ha sett bostaden.

Välkommen till Gröna Gränby!


Lägenhet med 3 rum och kök som är renoverad på låg nivå, vilket innebär att lägenheten står inför renovering och hyrs därför ut på korttidskontrakt.

- Hall med plats för avhängning.
- Vardagsrum med gott om plats.
- Kök med plats för matgrupp.
- Bostaden har två sovrum, båda med utgång till balkongen.
- Badrum med toalett, handfat och dusch.
- Goda förvaringsmöjligheter tillhörande förråd samt i klädkammare med ingång från hallen.
- Persienner finns i alla fönster.
- Bostaden är utrustad med säkerhetsdörr och trapphuset är renoverat med elektroniskt passersystem och postboxar i entréplan. Gemensam tvättstuga med elektronisk bokning.
- Hyresgästen får hämta sina nycklar till lägenheten och fastigheten från kl. 14:00 den dag som lägenheten skall tillträdas.


KORTTIDSKONTRAKT!Lägenheten planeras för renovering och hyrs därför ut på korttidskontrakt och du som hyresgäst har möjlighet att bo kvar till dess att Rikshem har behov av bostaden, antingen för renovering eller för evakuering inom Rikshems bestånd.

Avtalet skrivs med en månads avtalstid och förlängs automatiskt en månad i taget om inte uppsägning sker. En (1) kalendermånads ömsesidig uppsägningstid tillämpas och ett avtal gällande avstående från besittningsskydd ska undertecknas vid avtalsskrivande.

Lägenheten hyrs ut i befintligt skick och enbart nödvändiga reparationer utförs och du har inte heller möjlighet att göra tillval.

Denna bostad har digital visning. Det innebär att om du har tillräcklig lång kötid får du ett mejl med en länk där du kan se bilder på lägenheten.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • När hyran är betald ska du ha en inkomst med ett bestämt belopp kvar efter skatt. För en ensamstående vuxen är beloppet 5 016 kronor. Och för sammanlevande makar eller sambor är beloppet på 8 287 kronor.
  • Om din taxerade inkomst inte uppfyller inkomstkravet kan du behöva uppvisa intyg som styrker att du har efterfrågad inkomst från det datum kontraktet börjar gälla och 3 månader framåt.
  • Du kan sammanräkna din inkomst med make/maka/sambos inkomst. Medsökande behöver uppfylla samtliga krav och kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska efter förfrågan ange antal personer i hushållet, antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
Rumsbeskrivning
3 rum och kök
Storlek
81 m²
Hyra
8 958 kr (Hyresvärden tillhandahåller värme. Inviduell mätning av kall & varmvatten debiteras av hyresgästen)
Våning
2
Hiss
Finns ej
Max antal boende
4
Balkong/uteplats
Finns
Hushållsel
Ingår ej
TV/Bredband
Zmarket, zmarket.se
Parkering
Sökes via Rikshems hemsida, minasidor.rikshem.se
Beskrivning av området
Gränby är ett lummigt, grönt och barnvänligt område ca 3 kilometer nordost om Uppsala centrum. I närheten finner du Gränby sportfält och ishall samt Gränbystaden med restauranger, caféer, gym och över hundra butiker. Våra lägenheter i Gränby är ljusa och välplanerade. Till våra fastigheter finns moderna tvättstugor. I området finns parkerings- och garageplatser.
Lägenhetsnummer
1101
Objektnummer
955-1311134
Visning
Nej
Vanligt boende
Korttidskontrakt

Tillfälligt boende där du behåller din kötid

Planlösning

Planlösning

Gränby

Gränby

Gränbyparken

Gränbyparken