Till innehållet
Glimmervägen 10 C
Antal rum
3 rum
Bostadsyta
75 m²
Hyra
7 422 kr
Inflyttning
2021-05-01
Anmäl senast
2021-04-11
Hyresvärd
Rikshem
Vanligt boende
Korttidskontrakt

Tillfälligt boende där du behåller din kötid

Just nu är det 39 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Under rådande omständigheter erbjuds ingen visning. Som sökande måste du vara beredd på att skriva avtal utan att ha sett bostaden.

Populära Eriksberg


Eriksberg är ett lugnt område cirka 3 kilometer sydväst om centrala Uppsala. Här bor du i ett naturskönt område nära Stadsskogens motionsslingor och den vidsträckta Hågadalen.
Livsmedelsbutik och vårdcentral finns vid Västertorg, områdets lokala centrum. I området finns förskola, skola upp till högstadiet och flera lekplatser.
Eriksberg har bra bussförbindelser till centrala Uppsala som tar cirka 10 min.

Trivsam trea i Eriksberg
- Bostaden har ett tillhörande förråd samt golvdiskmaskin.
- Ingen visning kan erbjudas
- Ny hyresgäst får hämta sina nycklar till lägenheten och fastigheten tidigast kl. 14:00 på tillträdesdagen, infaller det en helgdag gäller nästkommande vardag enligt hyreslagen.

KORTTIDSKONTRAKT


Denna lägenhet hyrs ut på korttidskontrakt och du som hyresgäst har möjlighet att bo kvar till dess att Rikshem har behov av bostaden, antingen för renovering eller för evakuering inom Rikshems bestånd.

Lägenheten hyrs ut i befintligt skick och enbart nödvändiga reparationer utförs och du har inte heller möjlighet att göra tillval.

Avtalet skrivs med en månads avtalstid och förlängs automatiskt en månad i taget om inte uppsägning sker. En (1) kalendermånads ömsesidig uppsägningstid tillämpas och ett avtal gällande avstående från besittningsskydd ska undertecknas vid avtalsskrivande.


Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • När hyran är betald ska du ha en inkomst med ett bestämt belopp kvar efter skatt. För en ensamstående vuxen är beloppet 5 016 kronor. Och för sammanlevande makar eller sambor är beloppet på 8 287 kronor.
  • Om din taxerade inkomst enligt Skatteverket inte uppfyller inkomstkravet kan du behöva uppvisa intyg som styrker att du har efterfrågad inkomst från det datum kontraktet börjar gälla och 3 månader framåt.
  • Du kan sammanräkna din inkomst med make/maka/sambos inkomst. Medsökande behöver uppfylla samtliga krav och kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska efter förfrågan ange antal personer i hushållet, antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
Rumsbeskrivning
3 rum och kök
Storlek
75 m²
Hyra
7 422 kr (inkl värme vatten )
Våning
2
Hiss
Finns
Max antal boende
4
Balkong/uteplats
Finns
Hushållsel
Ingår ej
Områdesinformation
www.rikshem.se
TV/Bredband
Zmarket, ingår ej, zmarket.se
Bilplatser
Söks separat på Rikshems hemsida, minasidor.rikshem.se
Lägenhetsnummer
1202
Objektnummer
915-10C21070
Visning
Nej
Vanligt boende
Korttidskontrakt

Tillfälligt boende där du behåller din kötid