Till innehållet
Hjulaxelvägen 64
Antal rum
4 rum
Bostadsyta
85 m²
Hyra
10 773 kr
Inflyttning
2021-07-01
Anmäl senast
2021-04-10
Hyresvärd
Gunstahem
Vanligt boende

Just nu är det 93 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Gunstahem

Gunsta är ett trivsamt och tryggt litet samhälle ca 10 km öster om Uppsala. Här bor Du i natursköna omgivningar med stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv och ändå nära till stan. En bit bort finns naturområdet Fjällnora för aktiviteter året om, liksom sjön Trehörningen med badplats både för tvåbenta och fyrbenta. Husen är i två våningar med träfasad och den gemensamma gården har sittplatser, grill och sandlåda.

Lägenheten om 4 rum och kök är ljus och luftig. Det stora badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt kommod under tvättställ. Köket har två kyl/frys-skåp, spishäll, varmluftsugn och diskmaskin, lägenheten har också en stor balkong/uteplats i österläge. Till lägenheten finns ett utvändigt förråd om ca 5 kvm för cyklar, bildäck, mm.
I direkt anslutning till lägenheten finns möjlighet att hyra parkeringsplats med uttag för motorvärmare. Under 2020 kommer det även att skapas möjlighet att ladda elbil.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • När hyran är betald ska du ha en inkomst med ett bestämt belopp kvar efter skatt. För en ensamstående vuxen är beloppet 5 016 kronor. Och för sammanlevande makar eller sambor är beloppet på 8 287 kronor. Har du barn ska du ha ytterligare upp till 3 064 kronor kvar per barn.
  • När du kontrolleras för bostaden behöver du kunna uppvisa att du har efterfrågad inkomst från det datum kontraktet börjar gälla och 6 månader framåt.
  • Du kan sammanräkna din inkomst med make/maka/sambos inkomst. Medsökande behöver uppfylla samtliga krav och kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska vid förfrågan ange antal personer i hushållet. Antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
  • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg och dina 3 senaste lönespecifikationer (inklusive nuvarande månad) på Mina sidor under fliken Intyg/Dokument.
Rumsbeskrivning
4 rum och kök
Storlek
85 m²
Hyra
10 773 kr (Förhandling pågår gällande kostnad för vattenförbrukning.)
Våning
0
Hiss
Finns ej
Max antal boende
5
Balkong/uteplats
Finns
Badrum
Tvättmaskin och torktumlare
Kök
Diskmaskin, dubbla kyl- och frysskåp, induktionshäll
Förråd
5 kvm, utvändigt i markplan
Internet
Fiber finns från IP-Only.
Lägenhetsnummer
0
Objektnummer
3-064-1001
Visning
Nej
Vanligt boende
4 rum och kök om 85 kvm, stort badrum med helkaklade väggar, tvättmaskin och torktumlare, två stycken klädkammare/förråd, kök med diskmaskin och dubbla kyl/frysskåp. Stor balkong/uteplats i österläge.

4 rum och kök om 85 kvm, stort badrum med helkaklade väggar, tvättmaskin och torktumlare, två stycken klädkammare/förråd, kök med diskmaskin och dubbla kyl/frysskåp. Stor balkong/uteplats i österläge.