Vivelvägen 20
Antal rum
2 rum
Bostadsyta
44,8 m²
Hyra
8 783 kr
Inflyttning
2021-05-01
Anmäl senast
2021-02-26
Hyresvärd
Uppsalahem
Vanligt boende

Just nu är det 77 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

För att se materialval klicka på länken till vår digitala visningslägenhet.
OBS! Det är inte den aktuella lägenheten du ser.
Ingen visning möjlig under rådande Covid-19 pandemi. Som sökande på denna lägenhet måste du vara beredd på att skriva avtal utan att ha sett lägenheten.

Här bor du med närhet till skog och natur och omgivningarna består av hagar och åkermark vilket är ett av Bäcklösas största kvaliteter!
Här finns stadsbussar och fina cykelvägar som tar dig bort till citys alla butiker och restauranger samt till bad och båtliv vid Lyssnaängen och Skarholmen.
Bara ett stenkast bort ligger Ultuna med Universitetsdjursjukhuset och Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Inom promenadavstånd finns Friskis & Svettis för dig som vill träna samt hunddagis för dig som har hund.
Härifrån har du ca 1,5 km till all tänkbar service vid Gottsunda centrum. In till Uppsala centrum är det ungefär 6 km. Busshållplatser finns på gångavstånd.
För närvarande råder det stor brist på parkeringsplatser.

I denna kvadratiska lägenhet 1 trappa upp har du fönster och balkong i väster mot innergården. Kök med vita luckor och grå bänkskiva, och allrum i öppen planlösning och ett avskilt stort sovrum. Lägenheten har genomgående parkett och vitmålade vägar. Badrummet är vitkalkat med mörkgrå klinker och utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, gemensam tvättstuga finns inte. Alla lägenheter har ett eget förråd i källaren. Hiss finns. De två första månaderna tar vi ut en schablonkostnad för vattnet, denna läggs på hyran och är den som publiceras. From månad tre betalar du den faktiska vattenförbrukningen för din lägenhet. Välkommen till Bäcklösa - ett helt nytt bostadsområde som växer!

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får ha max 1 betalningsanmärkning, vid fler kan en privat borgensman användas som säkerhet.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt eventuellt kunna styrka uppsägning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
Rumsbeskrivning
2 rum o kök
Storlek
44,8 m²
Hyra
8 783 kr (Inkl värme och schablonkostnad för vatten)
Våning
1
Hiss
Finns
Balkong/uteplats
Finns
Balkong 1
Vanlig, Väster
Hygienutrymme
Dusch
Energideklaration
www.boverket.se
Område
www.uppsalahem.se
Digital Visning
Se en film från vår visningslägenhet som har samma materialval. Det är alltså inte den aktuella bostaden du söker som du ser, https://vimeo.com/409670834
Lägenhetsnummer
1102
Objektnummer
0640-003-01-0122
Visning
Nej
Vanligt boende