Rackarbergsgatan 18 - 330
Antal rum
2 rum
Bostadsyta
52,7 m²
Hyra
7823 kr
Inflyttning
2021-03-01
Anmäl senast
2021-01-15
Hyresvärd
Studentstaden
Studentboende

Just nu är det 79 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Denna bostad ligger i ett hus som totalrenoverats 2019. Lägenheten har säkerhetsdörr, golv i eklaminat, vitmålade väggar och helkaklat badrum.
Lägenheten är utrustad med kyl/frys, spis med häll samt säkerhetsdörr. Förråd finns, persienner ingår ej. I denna bostad mäts och debiteras varm- och kallvatten enskilt utifrån din förbrukning.
De två första månaderna tar vi ut en schablonkostnad för vattnet. Denna läggs på hyran. Från och med månad tre betalar du den faktiska vattenförbrukningen för din lägenhet.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du ska kunna uppvisa intyg om att du är heltidsstuderande eller doktorerande vid Universitet eller Högskola i Uppsala. Du ska om du är doktorand kunna uppvisa antagning på heltid samt en aktivitetsgrad på minst 50 procent.
  • Är du förtroendevald som ordförande eller vice ordförande på minst 50% i någon av studentkårerna (Uppsala studentkår, Ekonomernas studentkår, Juridiska föreningen och Teknisk- naturvetenskapliga studentkåren) på Uppsala universitet och SLU räknas det som heltidsstuderande. 1Q, 2Q eller 3Q (1 kurator, 2 kurator och 3 kurator) på en studentnation som är vald av dess landskap räknas som heltidsstuderande.
  • Du som söker studentbostad inför vårterminen kan söka studentbostad med inflyttning från 1/12. Du som söker bostad inför höstterminen kan söka studentbostad med inflyttning från 1/6. Innan terminen börjar ska du uppvisa att du har sökt heltidsstudier à 30 HP. När terminen är påbörjad ska du visa ditt registreringsintyg.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt kunna styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende vid kontraktsteckning.
  • Du får ha max 1 betalningsanmärkning, vid fler kan en privat borgensman användas som säkerhet.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska avse att bo stadigvarande i bostaden.
  • Det finns ingen möjlighet till visning av bostaden. Titta på exempelritningen som finns i annonsen innan du bestämmer om du är intresserad av bostaden.
  • Information! Har du reducerad studieförmåga och har ett aktuellt läkarintyg som styrker att du har en lägre studietakt än 30 högskolepoäng per termin så bedöms det likvärdigt som heltidsstudier.
Rumsbeskrivning
2 rum o kök
Storlek
52,7 m²
Hyra
7823 kr (Inkl värme och schablonkostnad för vatten)
Våning
2
Hiss
Finns ej
Balkong/uteplats
Finns
Balkong 1
Vanlig, Väderstreck ej känt
Hygienutrymme
Bad
Energideklaration
www.boverket.se
Område
www.studentstaden.se
Lägenhetsnummer
1203
Objektnummer
7002-004-01-0134
Visning
Nej
Studentboende